Administrators Grendziu Posted November 21, 2015 Administrators Share Posted November 21, 2015 Nie wiem co mnie bardziej kręci, piłka czy ryby. Powiedzmy, że to i to Więc rozpoczynam ten wątek i będę sobie od czasu do czasu coś tutaj pisał, mam nadzieję, że ktoś ze mną podłączy się do dyskusji Dziś odbyło się El Clasico Real u siebie przegrał z FC Barceloną 0:4 - cóż to był za mecz, cóż to były za chwile. Fenomenalny występ moich ulubieńców To była magia, magia futbolu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 21, 2015 Author Administrators Share Posted November 21, 2015 Jakże wymowne zdjęcie - napawam się tym zwycięstwem na maksa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 22, 2015 Author Administrators Share Posted November 22, 2015 Czas się przestać obrażać na politykę w Lechu Poznań i powrócić do kibicowania Kolejorzowi. Gdy w tym sezonie przyszedł kryzys, to po części miałem nadzieję, że w końcu zmieni się właściciel i Lech pozbędzie się "kuchenek" i wiejskiego podejścia do futbolu. Niestety myliłem się, tęsknota za ukochanym klubem pozostała, więc wracam... Dziś Lech gra w Szczecinie z Pogonią, runda rewanżowa, meczu dla mnie o tyle ważny, że w pierwszej kolejce w Poznaniu mój syn był po raz pierwszy na stadionie i widziałem mecz na żywo, wtedy przegraliśmy 1:2. Dziś też nie będzie łatwo, bo drużyna ze Szczecina ma dwóch bardzo dobrych stoperów, a zaciąg atakujących Pyrlandii w postaci Thomalli czy wsparcie Formellą na skrzydle nie napawa optymizmem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 24, 2015 Author Administrators Share Posted November 24, 2015 Mecz co prawda już trwa, ale to co dzieję się dziś w Barcelonie... "Mietek Szczęśniak" ma co robić w bramce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 24, 2015 Author Administrators Share Posted November 24, 2015 AAAAAAAAAAAłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłAAAAAAAAaa biedna Roma To co gra Barca w ostatnim tygodniu to magia, nigdy czegoś takiego nie widziałem, naładowani są kabanosami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Mecz co prawda już trwa, ale to co dzieję się dziś w Barcelonie... "Mietek Szczęśniak" ma co robić w bramce Jeśli już to Szcześniak. Mam takie samo nazwisko. Jednak nie śpiewam,nawet przy goleniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 24, 2015 Author Administrators Share Posted November 24, 2015 No to teraz wiem skąd ksywa Elvis "..." pozwala na modyfikację w dowolną stronę, ale faktycznie mój błąd Elvis może od dzisiaj Mietek zostaniesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Specjalnie nie poprawiłem Twojego posta. ? Miałem napisać,że ksywka jest właśnie pochodną,ale mnie ubiegłeś. Strasznie mi coś ostatnio muli forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 24, 2015 Author Administrators Share Posted November 24, 2015 Przed chwilą, Elvis napisał: Specjalnie nie poprawiłem Twojego posta. ? Miałem napisać, że ksywka jest właśnie pochodną,ale mnie ubiegłeś. Strasznie mi coś ostatnio muli forum. Też coś muli, nie dzwonię do admina, bo mecz jest Dziś się ruch, zrobił dzięki fb... co to dopiero będzie za rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 24, 2015 Author Administrators Share Posted November 24, 2015 Suarez - ktoś kiedyś był przeciwny, bo niby lubi gryźć... Luis, to jest ta 9tka, która przy duecie Messi i Neymar idealnie tworzy bajeczne TRIO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts