Administrators Grendziu Posted September 10, 2018 Administrators Share Posted September 10, 2018 Michał najlepszego, zdrowie masz, ryby jakoś tam łowisz , rodzinka fajna - powodzenia we wszystko o co walczysz, oraz jak najmniej stresu, bo na adrenalinie zaś na wyspę chcesz rzucać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Wszystkiego najleszego, 100 lat!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Wszystkiego najlepszego Michale, aby w życiu Ci sie poukładało jak tylko tego oczekujesz, a nawet jak zamarzysz ? Sto lat w zdrowiu i szczęściu ????? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń, do tego samych sukcesów w życiu osobistym i zawodowym, kasy, czasu i ogólnie wszystkiego najlepszego 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budzik Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Stówka! ⬅️ taaaakiej ryby ?? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Powodzenia w życiu osobistym Michale! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Czego tam chcesz ,tego życzę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Zdrowia życzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Dzięki Koledzy za życzenia. Bardzo dziękuję, że wierzycie w moje siły żeby pchać ten wózek z napisem życie, czasem bardziej niż ja sam. Obyśmy jeszcze się spotkali nie raz.A teraz muszę posprzątać, zrobić pranie, ogarnąć syna. I zasnąć przed telewizorem. Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Wiesz Michale, ja, nie przeklinam na forum. Ale jak to K...…….. raz???????????// Co rok, Mamy sie spotykać. Z naszej grupy, jako pierwszy, tylko Ja, mam prawo odpaść. Z przyczyn, naturalnych. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts