Jump to content

Latarka czołowa

ArekH
 Share

Recommended Posts

Posypały Mi się czołówki. Postanowiłem zamówić Petzl-a. Zobaczymy czy wart swoich pieniędzy. 
583da5ae4db187356ff1f4d6d9b4.jpg.3336ae028baf958dc090abe6950f154e.jpg
Mi ostatnio wysiadła zaraz po zmroku taka tania z marketu. Będę brał coś z Decathlonu.

Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka

3 godziny temu, ArekH napisał:

Posypały Mi się czołówki. Postanowiłem zamówić Petzl-a. Zobaczymy czy wart swoich pieniędzy. 

583da5ae4db187356ff1f4d6d9b4.jpg

A skolka stoit ?

Ze swojej też nie jestem zadowolony.

• Administrators

Na poczatku roku kupiłem bardzo mocną bezpośrednio od Chinoli. Byłaby super gdyby mi do oczu nie wchodziły komoary, muszki, ćmy. Na chwilę włączana była ok, ale już podczas holu dużej ryby było to mega upierdliwe. 

Ostatnio na szybko kupiłem zwykła z Jaxona na daszek latarke i jestem mega zadowolony. Wydałem 18zł. Tutaj przykładowa z innej marki...

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7128447798

Warto mieć lampkę z opcją czerwonego światła. Owady jego nie widzą. W dobrym wydaniu, spokojnie pozwala wykonywać podstawowe czynności na łowisku. 

• Like 2

Ja mam jakąś Jaxona już chyba ponad 10 lat, córa wygrała w konkursie plastycznym o wędkarstwie. Do tego kilka lat temu kupiłem w Biedronce i też nie mogę narzekać.

• Like 1

• 6 months later...