Jump to content

Dziwny pomysł

Grendziu
 Share

Recommended Posts

A gdyby tak całkowicie zrezygnować ze wszystkiego co jest związane z wędkarstwem?
Spróbuj i powiedz jak było. Wytrwałości życzę. Rzuć wszystko i wyjedz w Bieszczady. A założe się ze już po godzinie będziesz strugał patyka z leszczyny i wyciągał nitki z gaci.
  • Like 1

26 minut temu, Grendziu napisał:

A gdyby tak całkowicie zrezygnować ze wszystkiego co jest związane z wędkarstwem?

Tobie się nudzi, weź lepiej idź popływać :)  :P 

• Like 1

2 godziny temu, Grendziu napisał:

Ludzie nie wędkują i żyją! 

• Like 2

• Administrators

Ostatnio  często siadam nad wodą  bez poczucia obowiazku rozkładania wędek i to mi jakoś wystarcza... 

37 minut temu, Grendziu napisał:

Kiedy ja całkiem poważnie to napisałem...O.o:(:$

Jak Arek napisał -ludzie żyją bez wędkowania 

Sam doświadczyłem dluuuuuiej przerwy, były inne priorytety przy których wędkarstwo zeszło na dalszy, daleeeeki plan.

Dopiero po paru latach, gdy wszystko się ustabilizowało, zmieniła się sytuacja wróciłem do hobby.

Pewnie - nie którzy bez wędki nie wyobrażają sobie życia, albo nie wyobrażają sobie sytuacji które mogą zmienić „życie” w którym na wędkarstwo nie ma czasu lub środków 

edit: Albo najzwyczajniej się nie chce

Edited by MrProper
  • Like 1

5 godzin temu, Grendziu napisał:

?

Miałeś nie pić, coś Ci wczoraj na tym koncercie podsunęli, leć na detox, "hilfe", to może być zaraźliwe, może trzeba zacząć od amputacji, w tym wypadku trza zacząć od głowy, bo tam się ten głupi pomysł pojawił :icon_arrow1::champagne-2010:

• Haha 1

Ja też nie raz jechałem nad wodę i nawet kijów z pokrowca nie wyjąłem. Ale las i wodę muszę mieć żeby żyć. Kiedyś miałem ciężkie czasy i po zimie dwa miesiące nie mogłem nigdzie się wyrwać, po ścianach łaziłem, żona miała mnie dość, byłem nerwowy i nieznośny, do tego każdy wieczór ze szklaneczką w łapie czegoś mocniejszego kończyłem. Jeszcze miesiąc i byłbym alkoholikiem.:D

• Like 2