Administrators Grendziu Posted October 14, 2018 Administrators Share Posted October 14, 2018 A gdyby tak całkowicie zrezygnować ze wszystkiego co jest związane z wędkarstwem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 A gdyby tak całkowicie zrezygnować ze wszystkiego co jest związane z wędkarstwem?Spróbuj i powiedz jak było. Wytrwałości życzę. Rzuć wszystko i wyjedz w Bieszczady. A założe się ze już po godzinie będziesz strugał patyka z leszczyny i wyciągał nitki z gaci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 26 minut temu, Grendziu napisał: A gdyby tak całkowicie zrezygnować ze wszystkiego co jest związane z wędkarstwem? Tobie się nudzi, weź lepiej idź popływać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted October 14, 2018 Author Administrators Share Posted October 14, 2018 Kiedy ja całkiem poważnie to napisałem... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 2 godziny temu, Grendziu napisał: A gdyby tak całkowicie zrezygnować ze wszystkiego co jest związane z wędkarstwem? Ludzie nie wędkują i żyją! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted October 14, 2018 Author Administrators Share Posted October 14, 2018 Ostatnio często siadam nad wodą bez poczucia obowiazku rozkładania wędek i to mi jakoś wystarcza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 (edited) 37 minut temu, Grendziu napisał: Kiedy ja całkiem poważnie to napisałem... Jak Arek napisał -ludzie żyją bez wędkowania Sam doświadczyłem dluuuuuiej przerwy, były inne priorytety przy których wędkarstwo zeszło na dalszy, daleeeeki plan. Dopiero po paru latach, gdy wszystko się ustabilizowało, zmieniła się sytuacja wróciłem do hobby. Pewnie - nie którzy bez wędki nie wyobrażają sobie życia, albo nie wyobrażają sobie sytuacji które mogą zmienić „życie” w którym na wędkarstwo nie ma czasu lub środków edit: Albo najzwyczajniej się nie chce Edited October 14, 2018 by MrProper 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Bieszczady... ale się rozmarzyłem hehehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 5 godzin temu, Grendziu napisał: A gdyby tak całkowicie zrezygnować ze wszystkiego co jest związane z wędkarstwem? ? Miałeś nie pić, coś Ci wczoraj na tym koncercie podsunęli, leć na detox, "hilfe", to może być zaraźliwe, może trzeba zacząć od amputacji, w tym wypadku trza zacząć od głowy, bo tam się ten głupi pomysł pojawił 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Ja też nie raz jechałem nad wodę i nawet kijów z pokrowca nie wyjąłem. Ale las i wodę muszę mieć żeby żyć. Kiedyś miałem ciężkie czasy i po zimie dwa miesiące nie mogłem nigdzie się wyrwać, po ścianach łaziłem, żona miała mnie dość, byłem nerwowy i nieznośny, do tego każdy wieczór ze szklaneczką w łapie czegoś mocniejszego kończyłem. Jeszcze miesiąc i byłbym alkoholikiem. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts