Jump to content

Zakupy wędkarskie na Ukrainie

Grendziu
 Share

Recommended Posts

Dziękuję @Grendziu ale nie mam parcia na chciejstwo. Kii ci u Mnie dostatek. Prędzej po kołowrotkach bym się rozejrzał. Ale zawsze możemy być na łączach jak będziesz w dobrym sklepie. 

• Administrators
1 godzinę temu, ArekH napisał:

Dziękuję @Grendziu ale nie mam parcia na chciejstwo. Kii ci u Mnie dostatek. Prędzej po kołowrotkach bym się rozejrzał. Ale zawsze możemy być na łączach jak będziesz w dobrym sklepie. 

Będąc tam, to kilka sekund połączenia z netem jest droższe niz kij marki F...

Kiedyś u siebie nad Bugiem po aktualizacji telefonu mi się na automatyczne ustawienia przekaźnika przestawiło i Białoruś złapało, a ja nie zwróciłem uwagi i zacząłem wydzwaniać po znajomych z nudów bo nic nie brało. Oj dostałem po kieszeni, Łukaszenka mnie zdrowo podliczył.O.o

• Haha 1

1 godzinę temu, Grendziu napisał:

Będąc tam, to kilka sekund połączenia z netem jest droższe niz kij marki F...

Rozumiem. Nie było tematu. :champagne-2010:

• Administrators
2 godziny temu, ArekH napisał:

Rozumiem. Nie było tematu. :champagne-2010:

Mogę przyjąć zamówienie przed wyjazdem:champagne-2010: choc nie daję gwarancji że dojadę ale będę się starać:champagne-2010:

Przed chwilą, Grendziu napisał:

Mogę przyjąć zamówienie przed wyjazdem:champagne-2010:

Darek, ale ja teraz, to jak panienka przed" chciała bym, a boję się" Nie wiem co zapodasz! Bez zobowiązań staruszku. :icon_arrow1:

• Haha 1

• Administrators
1 godzinę temu, ArekH napisał:

Darek, ale ja teraz, to jak panienka przed" chciała bym, a boję się" Nie wiem co zapodasz! Bez zobowiązań staruszku. :icon_arrow1:

Jadę tam w interesach.  Pewnie bedzie czas aby cos sprawdzić. Z tel wyłączam neta bo w kilka minut mozna stracic kilkaset zł jak nie więcej.  Jak coś potrzebujesz to wal śmiało. Postaram sie kupić jak bedzie i znajde. Dla mnie to nie problem.

• Like 1