Administrators Grendziu Posted October 29, 2018 Administrators Report Share Posted October 29, 2018 Może i być za 2tyś zł, chyba najważniejsze aby była homologacja. Wiadomo po co, jeśli mamy średniowiecze w kradzieży ryb, to będziemy walczyć mieczami, siekierkami ubierając zbroje (żart) No i musi być na 2 osoby. Najbliżej mi do tego:https://www.olx.pl/oferta/buggy-kandi-250-homologacja-CID5-IDvmxNI.html#937e35d254 Choć korci aby podnieść budżet i kupić zabawkę na wypasie, np.:https://www.otomoto.pl/oferta/nowy-zmota-buggy-140km-2osobowy-ID6BtD3C.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Jak ktoś się zna na tych zabawkach proszę o linki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 @Grendziu Pierwszy chyba nie aktualny - nie otwiera linku Drugi to maszyna bardziej wyczynowa, powiedz mi jak chcesz wsiadać i wysiadać do niego. Tam trzeba sie wpełzać, a goniąc kłusoli - nawet jakbyś im na plecy najechał, zanim sie z tego wygramolisz to Ci uciekną ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted October 29, 2018 Author Administrators Report Share Posted October 29, 2018 47 minut temu, MrProper napisał: @Grendziu Pierwszy chyba nie aktualny - nie otwiera linku Drugi to maszyna bardziej wyczynowa, powiedz mi jak chcesz wsiadać i wysiadać do niego. Tam trzeba sie wpełzać, a goniąc kłusoli - nawet jakbyś im na plecy najechał, zanim sie z tego wygramolisz to Ci uciekną ? Mnie otwiera. Aktualne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 Pierwszy lepszy poręczniejszy jeden kieruje a drugi pałą wymachuje ? Jeśli macie lesisty teren może kład będzie poręczniejszy do manewrowania ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 6 minut temu, Grendziu napisał: Mnie otwiera. Aktualne ? Teraz i mi otwiera, musi widocznie awaria była ? Jak będę miał chwile poszukam coś w sieci ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 @Grendziu kup coś takiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 Nie słuchaj ich Grendziu ,przecież te wszystkie wynalazki nie dośc,ze drogie,to robia tyle hałasu,że kłusownik usłyszy je z 10 km. Kup sobie to...ciche,dyskretne i tanie...bez problemu podjedziesz tym do kłusola tak,że nawet się nie zorientuje.Tani w eksploatacji,niezawodny,bo nie ma tam co się zepsuć i ekologiczny do tego. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 (edited) Dobry kon to około 2.000 ale fakt piękne zwierzę jeździłem kiedyś konno ? Edited October 29, 2018 by suwi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 To może w ten desen Rzadowcy tez się przesiadają - idzie dobre to i na topie będzie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted October 29, 2018 Author Administrators Report Share Posted October 29, 2018 1 godzinę temu, MrProper napisał: @Grendziu kup coś takiego Ile za to cuuuś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts