Jump to content

Buggy do 7000zł

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Może i być za 2tyś zł, chyba najważniejsze aby była homologacja. Wiadomo po co, jeśli mamy średniowiecze w kradzieży ryb, to będziemy walczyć mieczami, siekierkami ubierając zbroje (żart)

No i musi być na 2 osoby.

Najbliżej mi do tego:
https://www.olx.pl/oferta/buggy-kandi-250-homologacja-CID5-IDvmxNI.html#937e35d254

Choć korci aby podnieść budżet i kupić zabawkę na wypasie, np.:
https://www.otomoto.pl/oferta/nowy-zmota-buggy-140km-2osobowy-ID6BtD3C.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8

Jak ktoś się zna na tych zabawkach proszę o linki.

@Grendziu Pierwszy chyba nie aktualny  - nie otwiera linku

Drugi to maszyna bardziej wyczynowa, powiedz mi jak chcesz wsiadać i wysiadać do niego. Tam trzeba sie wpełzać, a goniąc kłusoli -  nawet jakbyś im na plecy najechał, zanim sie z tego wygramolisz to Ci uciekną ? 

• Like 1

• Administrators
47 minut temu, MrProper napisał:

@Grendziu Pierwszy chyba nie aktualny  - nie otwiera linku

Drugi to maszyna bardziej wyczynowa, powiedz mi jak chcesz wsiadać i wysiadać do niego. Tam trzeba sie wpełzać, a goniąc kłusoli -  nawet jakbyś im na plecy najechał, zanim sie z tego wygramolisz to Ci uciekną ? 

Mnie otwiera. Aktualne ?

6 minut temu, Grendziu napisał:

Mnie otwiera. Aktualne ?

Teraz i mi otwiera, musi widocznie awaria była ?

Jak będę miał chwile poszukam coś w sieci ?

Nie słuchaj ich Grendziu ,przecież te wszystkie wynalazki nie dośc,ze drogie,to robia tyle hałasu,że kłusownik usłyszy je z 10 km. :D Kup sobie to...ciche,dyskretne i tanie...bez problemu podjedziesz tym do kłusola tak,że nawet się nie zorientuje.Tani w eksploatacji,niezawodny,bo nie ma tam co się zepsuć i ekologiczny do tego. :D 

ile_koni_ma_twoje_auto_56.jpg

• Like 1
  • Haha 2