Administrators Grendziu Posted December 1, 2018 Administrators Share Posted December 1, 2018 Szukam coś na rzeki o lekkim uciągu. Np. Dolna Odra, gsziw główki jigowe stosuję się od 12-22 do 25g. Mam łowić z brzegu. Wędka o długości 225cm - 255cm. http://pleciona.pl/pl/p/Daiwa-Infinity-Q-Spinn-2%2C10m-10-25g/16910 http://pleciona.pl/pl/p/Wedka-Daiwa-Prorex-XR-2.25m-7-21g/23512?gclid=Cj0KCQiA_4jgBRDhARIsADezXch0jzuj98Hl8fGj3C0rN8ejsXhBjLvCLTK5PMMigexM9Xp__dw1Z8caAm9IEALw_wcB Nie lubię sztywnych, a wiado trza sie wbić w sandacza jakoś. Coś tam upatrzyłem sobie, ale nie jestem pewien. Jakieś prpozycje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 9 godzin temu, Grendziu napisał: Jakieś prpozycje? Tak, wszystko, tylko nie Pleciona! Gdzieś kiedyś napisałeś, że przyłączasz się do mnie i u nich nic nie kupisz, jaki Ty QRŁA słowny jesteś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 2, 2018 Author Administrators Share Posted December 2, 2018 1 godzinę temu, Grzes77 napisał: Tak, wszystko, tylko nie Pleciona! Gdzieś kiedyś napisałeś, że przyłączasz się do mnie i u nich nic nie kupisz, jaki Ty QRŁA słowny jesteś Ej kolego pamiętam Patrz na modele kijkòw, to tylko opisy. Pleciona dajły nie produkuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 2, 2018 Author Administrators Share Posted December 2, 2018 @Grzes77 tak już lepiej? To się nazywa lokowanie produktu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Ja mam kija z serii Prorex. Tylko, że 15-50g 275cm. Gość właśnie z pleciony mi go polecił na szczupaki, jak i na jeziorowe sandały. Ale typowo pod sandacza to też bym brał lżejsze cw. Z kija jestem mega zadowolony i mogę go szczerze polecić. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts