Administrators Grendziu Posted December 2, 2018 Administrators Share Posted December 2, 2018 Tutaj i na fejsie będę sprzedawał co się da. Część pójdzie pewnie na licytację dla fundacji. Kiedy zacznę, nie wiem. Swoja przyszłość wędkarską mam zamiar połączyć tylko z jedną marką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Postanowiłeś się ustatkować pod tym względem i być wierny tylko Jaxonowi ?? Plus tej decyzji jest taki,że się przynajmniej za bardzo nie wykosztujesz na sprzęt wedkarski. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 3, 2018 Author Administrators Share Posted December 3, 2018 St.Croix PREMIER PS70MF2 7' Fast Action. Nowa - dwa, trzy razy nad wodą. Świetny kij, ktòrego nie trzeba przedstawiać. Cena 699zł do lekkiej negocjacji. Ideał pod szczupaki, wędka którą jest czuła na każde dotknięcie. 7-18g gdzie swobodnie można łowić 25g głòwkami jigowymi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 3, 2018 Author Administrators Share Posted December 3, 2018 Penn BATTLE II 4000 gdyby miał prowadzić własny ranking kołowroktkòw do ciężkiego orania czy to w spinningu, czy też rzecznego feedera, to jest to kręciołek nie do zajechania. Kupiłem z 3 sezony temu pod bałtyckie dorsze, a że byłem na nich raz.... Rysy jakieś ma delikatne zewnętrzne gdzie bądź , ale w środku super, wszystko sprawne. Cena 269zł. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Popraw zdjęcia i dam 200, za kołowrotek, nie zdjęcia. Zdjęcia już ok! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Fajny ten St.Croix .Jak będziesz sprzedawał go w cenach jakie maTwoja nowa miłość wędkarska - Jaxon,to daj znać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 3, 2018 Author Administrators Share Posted December 3, 2018 26 minut temu, ArekH napisał: Popraw zdjęcia i dam 200, za kołowrotek, nie zdjęcia. Zdjęcia już ok! 250 oddam nie spieszy mi się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Nie nalegam. Kołowrotek niemal 4 letni, był nad słoną wodą i upaćkany jak byś go senon mordował. Spoko Darek, przecież się nie fochnę. Luźną propozycję rzuciłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 3 godziny temu, Grendziu napisał: St.Croix PREMIER PS70MF2 7' Fast Action. Nowa - dwa, trzy razy nad wodą. Świetny kij, ktòrego nie trzeba przedstawiać. Cena 699zł do lekkiej negocjacji. Ideał pod szczupaki, wędka którą jest czuła na każde dotknięcie. 7-18g gdzie swobodnie można łowić 25g głòwkami jigowymi. Chyba się Grendziu pomyliłeś pisząc cenę zapomniałeś o przecinku . Chyba miało być 69,90 zł Był bym chętny ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 3, 2018 Author Administrators Share Posted December 3, 2018 43 minuty temu, ArekH napisał: Nie nalegam. Kołowrotek niemal 4 letni, był nad słoną wodą i upaćkany jak byś go senon mordował. Spoko Darek, przecież się nie fochnę. Luźną propozycję rzuciłem. Poczytaj kolego o tej słonej wodzie bałtyckiej. Jest tak słona, że nie kupuję się sprzętu morskiego tylko zwykły słodko wodny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts