Administrators Grendziu Posted December 4, 2018 Administrators Report Share Posted December 4, 2018 Jest też porównanie z flagową Stellą Shimano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 4, 2018 Report Share Posted December 4, 2018 Darek , pliiiis. Przecież nawet nie wiesz jak na żywo nawijak wewnątrz wygląda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 4, 2018 Author Administrators Report Share Posted December 4, 2018 2 godziny temu, ArekH napisał: Darek , pliiiis. Przecież nawet nie wiesz jak na żywo nawijak wewnątrz wygląda. A po co mi to jak kupię niezniszczalny kołowrotek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 4, 2018 Report Share Posted December 4, 2018 3 minuty temu, Grendziu napisał: A po co mi to jak kupię niezniszczalny kołowrotek? Powodzenia staruszku! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 4, 2018 Author Administrators Report Share Posted December 4, 2018 4 minuty temu, ArekH napisał: Powodzenia staruszku! Mimo wszystko za wysokie progi, ponad 3tyś za LT serce by bolało, a ja potrzebowałbym z 3 sztuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted November 9, 2019 Report Share Posted November 9, 2019 Wykopię jeszcze tego posta Na Rybomanii wziąłem do ręki najnowszego Exista... i wybrałbym Stellę gdybym miał teraz kupić. Bardziej mi pasuje, porównując pracę na sucho bez obciążenia. No chyba, że to był już zajeżdzony egzemplarz, którym kręciły 2 miliony ludzi przede mną. Druga sprawa to Daiwa sama odstrasza sobie klientów. Na targi wystawiła flagowy produkt z linką nawiniętą gorzej jak to robią kołowrotki z Lidla za 8 dych. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 9, 2019 Author Administrators Report Share Posted November 9, 2019 Polityka dajły na targach jest dość specyficzna, masz rację, odstrasza klientów. Jeśli są nowości to przeważnie te tańsze modele, w spinnie to jeszcze można jakieś cukierki odszukać, ale w feederze to jest dramat. Masę osób w tym ja chce pomacać flagowe kije na targach i nie może. Sami ludzie z dajły na targach, ok profesja, znają się na rzeczy idzie fajnie pogadać itd, ale czasami brakuje tej wisienki na torcie, czyli sprzętu, po który przyjechało się na targi aby dotknąć i poczuć. Po prezentacji na targach w Wawie w tamtym roku kupiłem dwie Silver Creek zamiast Exist właśnie i byłem z nich mega zadowolony. Tylko jeśli dajła jest taka super, to czemu w nich nie zamontowała koła ratunkowego z automatu wyskakujacego przy kontakcie z wodą? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts