Jump to content

Daiwa EXIST

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators
2 godziny temu, ArekH napisał:

Darek , pliiiis. Przecież nawet nie wiesz jak na żywo nawijak wewnątrz wygląda. :P;)

A po co mi to jak kupię niezniszczalny kołowrotek? :P

• Administrators
4 minuty temu, ArekH napisał:

Powodzenia staruszku! :champagne-2010:

Mimo wszystko za wysokie progi, ponad 3tyś za LT serce by bolało, a ja potrzebowałbym z 3 sztuki :P

• 11 months later...

Wykopię jeszcze tego posta  :39icon:

Na Rybomanii wziąłem do ręki najnowszego Exista... i wybrałbym Stellę ;) gdybym miał teraz kupić. Bardziej mi pasuje, porównując pracę na sucho bez obciążenia. No chyba, że to był już zajeżdzony egzemplarz, którym kręciły 2 miliony ludzi przede mną.

Druga sprawa to Daiwa sama odstrasza sobie klientów.

Na targi wystawiła flagowy produkt z linką nawiniętą gorzej jak to robią kołowrotki z Lidla za 8 dych. 

:grin-min:

• Like 1

• Administrators

Polityka dajły na targach jest dość specyficzna, masz rację, odstrasza klientów. Jeśli są nowości to przeważnie te tańsze modele, w spinnie to jeszcze można jakieś cukierki odszukać, ale w feederze to jest dramat. Masę osób w tym ja chce pomacać flagowe kije na targach i nie może. 

Sami ludzie z dajły na targach, ok profesja, znają się na rzeczy idzie fajnie pogadać itd, ale czasami brakuje tej wisienki na torcie, czyli sprzętu, po który przyjechało się na targi aby dotknąć i poczuć. 

Po prezentacji na targach w Wawie w tamtym roku kupiłem dwie Silver Creek zamiast Exist właśnie i byłem z nich mega zadowolony. Tylko jeśli dajła jest taka super, to czemu w nich nie zamontowała koła ratunkowego z automatu wyskakujacego przy kontakcie z wodą?

• Like 1
  • Haha 1