Administrators Grendziu Posted December 4, 2018 Administrators Share Posted December 4, 2018 Chyba najbardziej kultowy kołowrotek z najwyższej półki Daiwa. (na dziś kończę spamowanie Dajła :P). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 @Grendziu nie zebym Ci źle życzył po akcji z StC, ale dobrze, że wyje...eś ten plastikowy szit do Odry W końcu będziesz mógł szarpnąć cytując klasyka z postu wyżej "najbardziej kultowy kołowrotek z najwyższej półki" Dajła. Cerata czeka na Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 17, 2019 Author Administrators Share Posted November 17, 2019 EEE dziś ten plastik w mniejszej wersji wyciągnął 74cm PIKE i się nie zająknął. Do "ceraty" przymierzałem się dwa razy, ale za dzieciaka kiedyś jedną spaliłem na stole i mam uraz A na poważnie, bardzo dobry kręciołek, faktycznie kultowy, może kiedyś dorosnę do niego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Przestań wyglądasz jak dres, a łowisz damskim kołowrotkami Cerata jest dla twardzieli Bierz całą rozmiarówkę - na tydzień Ci wystarczy A nie tu robisz jakieś dziadowskie oszczędności na 100 czy 200 tysięcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 17, 2019 Author Administrators Share Posted November 17, 2019 Proszę jak łapi, lubię delikatność w sprzęcie spinningowym, nic na to nie poradzę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 10, 2019 Author Administrators Share Posted December 10, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 4 godziny temu, Grendziu napisał: Znasz cenę? Bo nie wiem czy zacząć jeść suchy chleb dla koni czy wystarczy odstawić zakupoholizm. Raczej nie kupię bo nie mam potrzeby kupować coś poniżej Exist'a ale znając Daiwe to będzie praktycznie to samo w innym kolorze. Na chwilę obecną mam nadmiar kołowrotków ale zawsze można mieć zapas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts