elvis Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 Na próbę znajomego potrzebuję opini nt.dwóch kołowrotków. Ewentualnie proszę o wskazanie na lepszy wybór. https://bialaryba.pl/kolowrotek-daiwa-tournament-iso-5000-ld-qd-a-be-p-4795.html https://bialaryba.pl/kolowrotek-shimano-power-aero-14000-xtb-japan-p-12075.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 11, 2018 Administrators Report Share Posted December 11, 2018 17 minut temu, elvis napisał: Na próbę znajomego potrzebuję opini nt.dwóch kołowrotków. Ewentualnie proszę o wskazanie na lepszy wybór. https://bialaryba.pl/kolowrotek-daiwa-tournament-iso-5000-ld-qd-a-be-p-4795.html https://bialaryba.pl/kolowrotek-shimano-power-aero-14000-xtb-japan-p-12075.html Są tylko dwa wyjścia aby być pewnym. Pojechać osobiście i się przekonać, który lepszy lub zamòwić i zapłacić za oba modele, a inny zwrócić... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 11, 2018 Author Report Share Posted December 11, 2018 Są tylko dwa wyjścia aby być pewnym. Pojechać osobiście i się przekonać, który lepszy lub zamòwić i zapłacić za oba modele, a inny zwrócić...Po Tobie to się spodziewałem tylko jednej odpowiedzi...D... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 11, 2018 Administrators Report Share Posted December 11, 2018 1 godzinę temu, elvis napisał: Po Tobie to się spodziewałem tylko jednej odpowiedzi...D... No to wiadomo, ale tez nigdy nie polecam czegoś, gdy nie przetestowałem osobiście 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 Na naszym forum, to raczej nie trafione pytanie. W czeluściach internetu, jeśli znajdziesz, to przewiduję z reguły skrajne opinie. Od AHHhh do BEEEE. Dla Mnie, cena jest zbijająca z nóg, jak za kołowrotek do wędkowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 11, 2018 Administrators Report Share Posted December 11, 2018 5 minut temu, ArekH napisał: Na naszym forum, to raczej nie trafione pytanie. W czeluściach internetu, jeśli znajdziesz, to przewiduję z reguły skrajne opinie. Od AHHhh do BEEEE. Dla Mnie, cena jest zbijająca z nóg, jak za kołowrotek do wędkowania. Miałem okazję pobawić się Shimano Stella - jakieś 3tyś... Porsche wśròd kołowrotków. Do spinna raz w życiu można byłoby zaryzykować.... Oczywiście brałem pod uwagę na pierwszym miejscu Daiwa Exist, ale chyba znalazłem inne rozwiązanie Piszę o tym tutaj, bo to są właśnie trudne wybory wędkarskie...Dużo siana za jedno coś. I cały czas zadaje sobie pytanie, czy mi potrzebne 20 feederòw czy 10 spinnów jak w przypadku gruntu łowię głòwnie na Daiwa Commerciall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 57 minut temu, Grendziu napisał: 20 feederòw Też się zapytuję wewnętrznie, bo mi 10 brakuje do tej liczby. Ale feeder i jego akcja, ugięcie, czy cw. ma się nijak. To wszystko ogarnie jeden dobrze dobrany nawijak. Odwrotnie? Nie wyjdzie. Choć wędkować się da na nawet kij od miotły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 11, 2018 Author Report Share Posted December 11, 2018 Na naszym forum, to raczej nie trafione pytanie. W czeluściach internetu, jeśli znajdziesz, to przewiduję z reguły skrajne opinie. Od AHHhh do BEEEE. Dla Mnie, cena jest zbijająca z nóg, jak za kołowrotek do wędkowania. Nie ukrywam, że liczę na@NPC Dla mnie to też trochę za wysokie progi tym bardziej że kolega ma w planach zakup dwóch sztuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 1 minutę temu, elvis napisał: tym bardziej że kolega ma w planach zakup dwóch sztuk Kasiorny Ziom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 11, 2018 Author Report Share Posted December 11, 2018 Kasiorny Ziom! Emeryt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts