Jump to content

Sklep wędkarski MAX FISH

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Kiedyś, dawno, dawno temu jadąc na wakacje na wyspę Chrząszczewską pojechałem do Szczecina osobiście kupić wędkę. Był to mòj pierwszy zakupy z tytułu tzw. wysokiej półki za jedną rzecz...

Generalnie powinienem mieć zakaz tam wchodzić online, bo oni właśnie mają najwiekszy wybór pewnej marki nad ktora zeschizow:221_see_no_evil:ałem.

Ale o co mi chodzi. Każdy z nas piszę o solidności i szybkości  drapieżnika i chwała im za to.

A tutaj taki przypadek.

Tuż przed pierwszą w nocy dzis robię małe zamówienie, a o 7:36 dostaję powiadomienie, że paczka gotowa do wysyłki. WOW. Zobaczymy  jaki będzie finał:champagne-2010:

• Like 3

Kupowałem kilka razy u nich i wysyłają rzeczywiście bardzo szybko.A do tego ceny Daiwa tam niższe niż w Drapieżniku. :D Nie mówiłem Ci nic o tym sklepie Grendziu,żebyś przeze mnie nie zbankrutował.Daiwa nie jest tego warta moim zdaniem :D Ja sobie już odpuściłem tego SRL.. teraz mam inne priorytety :D Bez sensu z mojego punktu widzenia kupować taki drogi feeder,skoro ta metoda łowienia jest dla mnie tylko takim urozmaiceniem między jedną wyprawą spławikową a spiningową. Najdroższą wędką w moim arsenale bylby feeder a nie jakis kij do bolonki czy trottingu.Na szczeście się opamiętałem w porę z tą Daiwa i Tobie Prezes życzę tego samego :D Teraz choruję na Colmici. Potenzę Pro,którą sklep Niwa sprowadza specjalnie dla mnie z Włoch i jeszcze nie zdecydowałem jakiego Match-a 450 cm od Colmica do wypuszczanki :D 

• Like 1
  • Haha 1