Administrators Grendziu Posted December 13, 2018 Administrators Share Posted December 13, 2018 Kiedyś, dawno, dawno temu jadąc na wakacje na wyspę Chrząszczewską pojechałem do Szczecina osobiście kupić wędkę. Był to mòj pierwszy zakupy z tytułu tzw. wysokiej półki za jedną rzecz... Generalnie powinienem mieć zakaz tam wchodzić online, bo oni właśnie mają najwiekszy wybór pewnej marki nad ktora zeschizowałem. Ale o co mi chodzi. Każdy z nas piszę o solidności i szybkości drapieżnika i chwała im za to. A tutaj taki przypadek. Tuż przed pierwszą w nocy dzis robię małe zamówienie, a o 7:36 dostaję powiadomienie, że paczka gotowa do wysyłki. WOW. Zobaczymy jaki będzie finał 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 Tobie Darek to chyba trzeba internet zablokować, bo wszystko puścisz na sprzęt. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zola67 Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 Robiłem tam kiedyś zakupy bo mieli torbę DAM. Obsługa spoko polecam Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Kupowałem kilka razy u nich i wysyłają rzeczywiście bardzo szybko.A do tego ceny Daiwa tam niższe niż w Drapieżniku. Nie mówiłem Ci nic o tym sklepie Grendziu,żebyś przeze mnie nie zbankrutował.Daiwa nie jest tego warta moim zdaniem Ja sobie już odpuściłem tego SRL.. teraz mam inne priorytety Bez sensu z mojego punktu widzenia kupować taki drogi feeder,skoro ta metoda łowienia jest dla mnie tylko takim urozmaiceniem między jedną wyprawą spławikową a spiningową. Najdroższą wędką w moim arsenale bylby feeder a nie jakis kij do bolonki czy trottingu.Na szczeście się opamiętałem w porę z tą Daiwa i Tobie Prezes życzę tego samego Teraz choruję na Colmici. Potenzę Pro,którą sklep Niwa sprowadza specjalnie dla mnie z Włoch i jeszcze nie zdecydowałem jakiego Match-a 450 cm od Colmica do wypuszczanki 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Już prawie moja Potenza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 14, 2018 Author Administrators Share Posted December 14, 2018 A dziś kurier nie dojechał Nie jest to wina sklepu, bo dzwoniłem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts