Jump to content

PZW Suchy Las - Koło nr 122 "Przynęta"

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

To chyba moje nowe barwy w roku 2019.

W 2018 nie byłem w PZW, wcześniej w 2017 w Rogoźnie. Jeszcze wcześniej też w innym Rogoźno z przewami,  bo pasowały mi porozumienia z zachodniopomorskim. A za dziecka głównie koło PZW Oborniki. 

Co nie oznacza, że jak nie byłem w PZW to nie łowiłem na ich wodach, po prostu wykupowałem dniòwki

Na Wigilię w zeszłym tygodniu w tym kole znalazłam się przez przypadek, dzięki  @Łukasz Michalak któremu coś wypadło.  Juz wczesniej podczas Final Spinning Cup dla Ryb wstępnie zaklepaliśmy termin na wodzie w Nienawiszczu dla tego koła. I w 2019 jest to, będzie jedyny termin dla PZW na naszej wodzie, mimo że zapytań jest dużo,  dużo wiecej...

Ja osobiście przymierzam się do 3 tur na spinningu z łodzi i może warunkowo na GP Polski z łodzi,  aczkolwiek nie wiem jak z czasem i kasą będzie w Nowym Roku. 

Klub Przynęta Suchy Las ma kilka fajnych imprez nocnych,  gdzie mozna spróbować na feeder i to tez jest kuszące...

Zobaczymy jak wyjdzie.  Na pewno do PZW przystąpie:champagne-2010:

20181215_152406.jpg

• Like 3

Będzie fajno. Zawody maja swój świetny klimat, wieczorny grill, piwerko, opowieści dziwnej treści do nocy ? wędki czasami też się przydają ?

• Administrators
3 godziny temu, Łukasz Michalak napisał:

Będzie fajno. Zawody maja swój świetny klimat, wieczorny grill, piwerko, opowieści dziwnej treści do nocy ? wędki czasami też się przydają ?

Jak patrzę na terminarz plus fundacja plus feeder nocki to się nie da. Nigdy w domu by mnie nie było, a treningi, ło Matko :221_see_no_evil:

Nie jest tak źle jak na spokojnie człowiek się w to wgryzie. Ale faktycznie jeszcze maraton spinn trzeba uwzględnić. Czyli kolejny week na boku 

• Administrators

Pozwoliłem sobie wstawić Twój jpg.

Jak, jeśli Robert doda zawody klubowe na feeder/splawik plus Fundacji to tylko nic nie robic tylko na zawodach być:D

Muszę to przemyśleć :champagne-2010:

received_363646737580793.png