Administrators Grendziu Posted December 22, 2018 Administrators Share Posted December 22, 2018 To chyba moje nowe barwy w roku 2019. W 2018 nie byłem w PZW, wcześniej w 2017 w Rogoźnie. Jeszcze wcześniej też w innym Rogoźno z przewami, bo pasowały mi porozumienia z zachodniopomorskim. A za dziecka głównie koło PZW Oborniki. Co nie oznacza, że jak nie byłem w PZW to nie łowiłem na ich wodach, po prostu wykupowałem dniòwki Na Wigilię w zeszłym tygodniu w tym kole znalazłam się przez przypadek, dzięki @Łukasz Michalak któremu coś wypadło. Juz wczesniej podczas Final Spinning Cup dla Ryb wstępnie zaklepaliśmy termin na wodzie w Nienawiszczu dla tego koła. I w 2019 jest to, będzie jedyny termin dla PZW na naszej wodzie, mimo że zapytań jest dużo, dużo wiecej... Ja osobiście przymierzam się do 3 tur na spinningu z łodzi i może warunkowo na GP Polski z łodzi, aczkolwiek nie wiem jak z czasem i kasą będzie w Nowym Roku. Klub Przynęta Suchy Las ma kilka fajnych imprez nocnych, gdzie mozna spróbować na feeder i to tez jest kuszące... Zobaczymy jak wyjdzie. Na pewno do PZW przystąpie 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Michalak Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Będzie fajno. Zawody maja swój świetny klimat, wieczorny grill, piwerko, opowieści dziwnej treści do nocy ? wędki czasami też się przydają ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 22, 2018 Author Administrators Share Posted December 22, 2018 3 godziny temu, Łukasz Michalak napisał: Będzie fajno. Zawody maja swój świetny klimat, wieczorny grill, piwerko, opowieści dziwnej treści do nocy ? wędki czasami też się przydają ? Jak patrzę na terminarz plus fundacja plus feeder nocki to się nie da. Nigdy w domu by mnie nie było, a treningi, ło Matko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Michalak Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Nie jest tak źle jak na spokojnie człowiek się w to wgryzie. Ale faktycznie jeszcze maraton spinn trzeba uwzględnić. Czyli kolejny week na boku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 23, 2018 Author Administrators Share Posted December 23, 2018 Pozwoliłem sobie wstawić Twój jpg. Jak, jeśli Robert doda zawody klubowe na feeder/splawik plus Fundacji to tylko nic nie robic tylko na zawodach być Muszę to przemyśleć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts