Jump to content

Pokrowce Milo Superba 4 komorowe

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Sprzedam dwie sztuki. Czerwony i czarny. Stan dobry plus

Jakies ryski moze gdzieś są.

Zamki nitki wszystko sprawne. Bardzo solidnie wykonane. 

Opis poniżej:

http://sklep.matchpro.pl/pl/p/SUPERBA-SAVIO-RED-Milo-1%2C6m-4-kom-Pokrowiec-Tuba-800VV1030/15396

Cena 169zł sztuka. Odbior osobisty, sugerowany.

Lub moge dowieźć gdzies przy okazji.

20181222_133848.jpg

• Administrators
29 minut temu, ArekH napisał:

Ten czarny fajny. Ale pewnie ze 180cm. A Mi taki zbędny. Choć coraz częściej jeżdżę sam i dwu składy chodzą mi po głowie. 

Wędki wchodza do 160cm. Tak jak w opisie. Czerwony lepszy,  ale to kwestia gustu.

Może Radek się skusi @Tench_fan bo wyczytałem w innym wątku, że poluję yo sie zmusiłem do fotek:221_see_no_evil:

1 godzinę temu, Grendziu napisał:

Wędki wchodza do 160cm. Tak jak w opisie. Czerwony lepszy,  ale to kwestia gustu.

Może Radek się skusi @Tench_fan bo wyczytałem w innym wątku, że poluję yo sie zmusiłem do fotek:221_see_no_evil:

Brak dodatkowych komór to minus jak dla mnie, mam Matrixa na 2 składy i w jedną komorę wędki, a w druga resztę gratów, zamiast zapakowac kije i się nie stresować, że podpórki podbijają blanki ?, przez to Radkowi ten Preston podpasił?

Edited by djbaloon

• 9 months later...
  • Administrators
Dnia 22.12.2018 o 13:46, Grendziu napisał:

Sprzedam dwie sztuki. Czerwony i czarny. Stan dobry plus

Jakies ryski moze gdzieś są.

Zamki nitki wszystko sprawne. Bardzo solidnie wykonane. 

Opis poniżej:

http://sklep.matchpro.pl/pl/p/SUPERBA-SAVIO-RED-Milo-1%2C6m-4-kom-Pokrowiec-Tuba-800VV1030/15396

Cena 169zł sztuka. Odbior osobisty, sugerowany.

Lub moge dowieźć gdzies przy okazji.

20181222_133848.jpg

130zł sztuka bez negocjacji plus koszt przesyłki... 

Pokrowce to Ty możesz mieć eleganckie, bo przeważnie wędki luzem wozisz :D. To są dwukomorowe?

Zrób jeszcze inne zdjęcia, to może wezmę oba, lub któryś, no i jeszcze napisz jakiej są długości :champagne-2010:

• Administrators
27 minut temu, Grzes77 napisał:

Pokrowce to Ty możesz mieć eleganckie, bo przeważnie wędki luzem wozisz :D. To są dwukomorowe?

Zrób jeszcze inne zdjęcia, to może wezmę oba, lub któryś, no i jeszcze napisz jakiej są długości :champagne-2010:

W tytule są 4 komorowe. Długość muszę zmierzyć ?

• Thanks 1

29 minut temu, Grendziu napisał:

W tytule są 4 komorowe. Długość muszę zmierzyć ?

Masz rację, doczytałem to gdy już posta napisałem. Ten mniejszy będzie taki sztywny, jak Sensas @elvis-a chyba, gdyby ten czarny miał 185cm i wychodziłyby wędki 3,6m w dwuskładzie to wziąłbym go na bank. Wymierz oba i zrób zdjęcie na wprost suwaków, interesuje mnie jak są szerokie, podaj ich wymiary długość i szerokość i może kupię oba, jak będą pasować do moich wędek :champagne-2010:

Edycja: tak mnie zastanawia skąd Ty masz tak nietypowe wybory kolorystyczne, czerwone buty, pomarańczowy pokrowiec, coś jeszcze miałeś różowe, ale to mi wyskoczyło z głowy. Gdyby ta żarówiasta pomarańcz nie stanowiła większości kolorystycznej tego pokrowca, to bym go kupił bez względu na wymiary :D:champagne-2010:

Edycja 2: już sobie przypomniałem, spomba masz gender-s :D.

Edited by Grzes77
  • Haha 1