Administrators Grendziu Posted December 22, 2018 Administrators Share Posted December 22, 2018 Sprzedam dwie sztuki. Czerwony i czarny. Stan dobry plus Jakies ryski moze gdzieś są. Zamki nitki wszystko sprawne. Bardzo solidnie wykonane. Opis poniżej: http://sklep.matchpro.pl/pl/p/SUPERBA-SAVIO-RED-Milo-1%2C6m-4-kom-Pokrowiec-Tuba-800VV1030/15396 Cena 169zł sztuka. Odbior osobisty, sugerowany. Lub moge dowieźć gdzies przy okazji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Ten czarny fajny. Ale pewnie ze 180cm. A Mi taki zbędny. Choć coraz częściej jeżdżę sam i dwu składy chodzą mi po głowie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Mi też się ten czarny podoba, ale do wiosny nic nie kupuję, zbieram kasiorę na opłacenie dwóch okręgów po nowym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 22, 2018 Author Administrators Share Posted December 22, 2018 29 minut temu, ArekH napisał: Ten czarny fajny. Ale pewnie ze 180cm. A Mi taki zbędny. Choć coraz częściej jeżdżę sam i dwu składy chodzą mi po głowie. Wędki wchodza do 160cm. Tak jak w opisie. Czerwony lepszy, ale to kwestia gustu. Może Radek się skusi @Tench_fan bo wyczytałem w innym wątku, że poluję yo sie zmusiłem do fotek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Jak nie pójdą do marca, to jednego zabiorę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djbaloon Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 (edited) 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Wędki wchodza do 160cm. Tak jak w opisie. Czerwony lepszy, ale to kwestia gustu. Może Radek się skusi @Tench_fan bo wyczytałem w innym wątku, że poluję yo sie zmusiłem do fotek Brak dodatkowych komór to minus jak dla mnie, mam Matrixa na 2 składy i w jedną komorę wędki, a w druga resztę gratów, zamiast zapakowac kije i się nie stresować, że podpórki podbijają blanki ?, przez to Radkowi ten Preston podpasił? Edited December 22, 2018 by djbaloon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted October 5, 2019 Author Administrators Share Posted October 5, 2019 Dnia 22.12.2018 o 13:46, Grendziu napisał: Sprzedam dwie sztuki. Czerwony i czarny. Stan dobry plus Jakies ryski moze gdzieś są. Zamki nitki wszystko sprawne. Bardzo solidnie wykonane. Opis poniżej: http://sklep.matchpro.pl/pl/p/SUPERBA-SAVIO-RED-Milo-1%2C6m-4-kom-Pokrowiec-Tuba-800VV1030/15396 Cena 169zł sztuka. Odbior osobisty, sugerowany. Lub moge dowieźć gdzies przy okazji. 130zł sztuka bez negocjacji plus koszt przesyłki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Pokrowce to Ty możesz mieć eleganckie, bo przeważnie wędki luzem wozisz . To są dwukomorowe? Zrób jeszcze inne zdjęcia, to może wezmę oba, lub któryś, no i jeszcze napisz jakiej są długości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted October 5, 2019 Author Administrators Share Posted October 5, 2019 27 minut temu, Grzes77 napisał: Pokrowce to Ty możesz mieć eleganckie, bo przeważnie wędki luzem wozisz . To są dwukomorowe? Zrób jeszcze inne zdjęcia, to może wezmę oba, lub któryś, no i jeszcze napisz jakiej są długości W tytule są 4 komorowe. Długość muszę zmierzyć ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 (edited) 29 minut temu, Grendziu napisał: W tytule są 4 komorowe. Długość muszę zmierzyć ? Masz rację, doczytałem to gdy już posta napisałem. Ten mniejszy będzie taki sztywny, jak Sensas @elvis-a chyba, gdyby ten czarny miał 185cm i wychodziłyby wędki 3,6m w dwuskładzie to wziąłbym go na bank. Wymierz oba i zrób zdjęcie na wprost suwaków, interesuje mnie jak są szerokie, podaj ich wymiary długość i szerokość i może kupię oba, jak będą pasować do moich wędek Edycja: tak mnie zastanawia skąd Ty masz tak nietypowe wybory kolorystyczne, czerwone buty, pomarańczowy pokrowiec, coś jeszcze miałeś różowe, ale to mi wyskoczyło z głowy. Gdyby ta żarówiasta pomarańcz nie stanowiła większości kolorystycznej tego pokrowca, to bym go kupił bez względu na wymiary Edycja 2: już sobie przypomniałem, spomba masz gender-s . Edited October 5, 2019 by Grzes77 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts