Jump to content

Gorzowskie klimaty

djbaloon
 Share

Recommended Posts

19 minut temu, Artur napisał:

Gdzie jedziecie na nockie? 

@ArturMieliśmy jechać na Gryfino, ale pogoda nas zaszczeliła całą noc ma lać. Ale jutro spinning na Warcie, albo drugie podejście na dolną, bo syn mi nie daruje ?

• Administrators
1 godzinę temu, djbaloon napisał:

@ArturMieliśmy jechać na Gryfino, ale pogoda nas zaszczeliła całą noc ma lać. Ale jutro spinning na Warcie, albo drugie podejście na dolną, bo syn mi nie daruje ?

A może mi kolega podpowie, gdzie za sandaczami i innym drapieżnikiem pochodzić na Warcie w okolicach Gorzowa. Na co łowić itd:champagne-2010:

2 godziny temu, Grendziu napisał:

A może mi kolega podpowie, gdzie za sandaczami i innym drapieżnikiem pochodzić na Warcie w okolicach Gorzowa. Na co łowić itd:champagne-2010:

Na sandały dobra miejscówka jest koło Admiry, garbuski OTL koło Lidla, mieli robić zimowisko ryb, a wyszło jak zawsze, za szczupłym dla mnie najlepsza miejscówka jest od salonu Renault do AMW. A najskuteczniejsza ostatnio jest stara Alga no i jak zawsze Keitechy

• Thanks 1

• Administrators
15 godzin temu, djbaloon napisał:

Na sandały dobra miejscówka jest koło Admiry, garbuski OTL koło Lidla, mieli robić zimowisko ryb, a wyszło jak zawsze, za szczupłym dla mnie najlepsza miejscówka jest od salonu Renault do AMW. A najskuteczniejsza ostatnio jest stara Alga no i jak zawsze Keitechy

A co to Admira, bo gorzowianka @Aganie wie. I trzeciej miejscówki tez nie kojarzy. 30g głòwka jigowa wystarczy, bo ja tak do 22g w sumie łowię.

12 minut temu, Grendziu napisał:

A co to Admira, bo gorzowianka @Aganie wie. I trzeciej miejscówki tez nie kojarzy. 30g głòwka jigowa wystarczy, bo ja tak do 22g w sumie łowię.

Admira to jest klub wioślarski na przeciw bulwaru, a trzecia miejscówka to schodzisz przez tunel koło salonu Renault i kierujesz się w strone wieprzyc, a wychodzisz na marinie. Ja używam max. 20g chociaż standard jak dla mnie o jigach mowa 8-12g.

• Thanks 1

• Administrators

Wydzieliłem wątek,  bo aktualnie brygada z Gorzowa jest jakby najwieksza tutaj.  Tytuł mogę zmienić jakby co :champagne-2010:

@djbaloon kiedy ostatnio dostałeś sandała na Warcie :mauvaisepeche:

14 minut temu, Grendziu napisał:

Wydzieliłem wątek,  bo aktualnie brygada z Gorzowa jest jakby najwieksza tutaj.  Tytuł mogę zmienić jakby co :champagne-2010:

@djbaloon kiedy ostatnio dostałeś sandała na Warcie :mauvaisepeche:

Ja w zeszłym roku, bo poza majowymi boleniami olałem spinning w tym roku na rzecz nauki methody, ale mój dobry kolega 2 tygodnie temu 3 złapał, 2 kajtki i jeden koło 3kg. Ja ostatnio jeśli spinn to tylko pasiaki, bo to frajda na miękkim kijku, a i kleń się trafi, o przyłowie nie wspomnę ?. Dzisiaj tylko godzinę, ale 2 fajne wpadły. Syn mnie meczy to może w 2 dzień świąt pójdziemy spalić zbędne kalorie ??

• Like 1

• Administrators

A Santok ktos z Was odwiedza? Tam sie uczyłem rzecznego feedera m.in., powyżej wpływu Noteci do Warty:champagne-2010:

Piękne, rybne miejse.

1 minutę temu, Grendziu napisał:

A Santok ktos z Was odwiedza? Tam sie uczyłem rzecznego feedera m.in., powyżej wpływu Noteci do Warty:champagne-2010:

Piękne, rybne miejse.

W tym roku strasznie zarośnięte było i coraz cięższy dojazd z całym majdanem, na spinning bardziej.