ArekH Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 Panowie, jako że nie mam możliwości obmacania tego kija, szukam porady. Czy ktoś z was, lub waszych znajomych ma styczność z tym wędziskiem. Dokładnie idzie mi o różnicę sztywności między wersją 1,75lb a 2lb. Brzanówkę Drennan z serii Bowler którą mam od @Grendziu uważam za wystarczającą do Moich potrzeb gdzie stosuję koszyki do 120g. Męczy mnie jednak czy Korum 1,75lb nie jest dużo bardziej kluskowaty. Z drugiej strony, kija od szczotki też "niewole" Kurcze, odwieczny dylemat jak nie ma gdzie pomacać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 30, 2018 Author Share Posted December 30, 2018 Sprawę mam już wyjaśnioną. Znalazłem recenzję na SiG kol. Kamila. Zapomniałem o niej choć kiedyś czytałem. Tak że wybór padł na 365/1,75lb. Najlepsze jest to, że szanowna Pani H. Chce mi go przysponsorować jako prezent imieninowy. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Taka niewiasta to skarb! ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 31, 2018 Administrators Share Posted December 31, 2018 A paczaj,nie doczytałem zaś znowu Niewiasta powiadasz, hmmm, szkoda, że jest SRODO bo bym poprosił o tel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 31, 2018 Author Share Posted December 31, 2018 38 minut temu, Grendziu napisał: Niewiasta powiadasz Nooo. Zawsze ma jakieś zaskórniaki. Ja, po przejściach z CO. jestem spłukany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts