ArekH Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Planujemy coś wspólnie? Czy każdy sobie rzepkę skrobie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 5, 2018 Administrators Share Posted December 5, 2018 5 godzin temu, ArekH napisał: Planujemy coś wspólnie? Czy każdy sobie rzepkę skrobie? No jak nie jak tak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 (edited) Założę wątek tak byśmy omawiali w nim tą kwestię. W moim przypadku przyjadę do Poznania w sobotę, będę po nocce i prawdopodobnie przywiezie mnie siostra. Jeśli wzorem lat ubiegłych będzie możliwość taniego noclegu to z chęcią się piszę i zostanę na niedzielę by znów pozwiedzać targi. Jeśli nie, wrócę w sobotę. W przypadku noclegu powrót pociągiem, chyba że któryś z ziomali ? będzie w niedzielę wracał samochodem i znajdzie się miejsce. Oczywiście byłoby miło. Proszę o info w tej sprawie. Na tą chwilę chłopaki, czy jest możliwość noclegu. @Grendziu czy nasz może rozeznanie jak z noclegiem. Tam gdzie mieliśmy w tym roku było " spoko" , może by tak ponownie ? Edited December 29, 2018 by Tench_fan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zola67 Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 Ja tylko przypomnę że to termin 1-3.02.19Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 29, 2018 Administrators Share Posted December 29, 2018 Taki wątek gdzieś jest juz chyba. Do 10tefo prosze o deklarację kto śpi. Noclegi od piatku do niedzieli będę rezerwować 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 29, 2018 Author Share Posted December 29, 2018 Połączono. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 Tak Arek zrobi z tym później porządek. Ja piszę się na nocleg z soboty na niedzielę. Jeśli będzie trzeba dopłacę aby nie było problemu z miejscem, przy rezerwacji. Oczywiście jeśli nie będzie to kwota jak za hotel ? Wbrew pozorom nie śpię na pieniądzach ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 Liczę mocno na ekipę gorzowską. Takiej okazji nie można przegapić. @djbaloon, @Zola67 o Was mowa. To małe wędkarskie święto i okazja do osobistego spotkania z " kręgosłupem" forum. Będzie fajnie. Nie może Was zabraknąć. O resztę starych wiarusów się nie martwię, choć licho nie śpi i jak to w życiu, potrafi pokrzyżować plany. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 29, 2018 Administrators Share Posted December 29, 2018 Mam nadzieję, ze frekwencja dopiszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djbaloon Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 16 minut temu, Tench_fan napisał: Liczę mocno na ekipę gorzowską. Takiej okazji nie można przegapić. @djbaloon, @Zola67 o Was mowa. To małe wędkarskie święto i okazja do osobistego spotkania z " kręgosłupem" forum. Będzie fajnie. Nie może Was zabraknąć. O resztę starych wiarusów się nie martwię, choć licho nie śpi i jak to w życiu, potrafi pokrzyżować plany. No ja chcę w sobotę się wstawić, wolne będę klepał. Jak wrócę z urlopu to już będę wiedział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts