Jump to content

Rybomania Poznań

ArekH
 Share

Recommended Posts

• Administrators
5 godzin temu, ArekH napisał:

Planujemy coś wspólnie? Czy każdy sobie rzepkę skrobie? 

No jak nie jak tak:champagne-2010: 

• Haha 1

• 4 weeks later...

Założę wątek tak byśmy omawiali w nim tą kwestię. 

W moim przypadku przyjadę do Poznania w sobotę, będę po nocce i prawdopodobnie przywiezie mnie siostra. Jeśli wzorem lat ubiegłych będzie możliwość taniego noclegu to z chęcią się piszę i zostanę na niedzielę by znów pozwiedzać targi. Jeśli nie, wrócę w sobotę. W przypadku noclegu powrót pociągiem, chyba że któryś z ziomali ? będzie w niedzielę wracał samochodem i znajdzie się miejsce. Oczywiście byłoby miło. Proszę o info w tej sprawie. Na tą chwilę chłopaki, czy jest możliwość noclegu. @Grendziu czy nasz może rozeznanie jak z noclegiem. Tam gdzie mieliśmy w tym roku było " spoko" , może by tak ponownie ?

Edited by Tench_fan
  • Like 1

• Administrators

Taki wątek gdzieś jest juz chyba. Do 10tefo prosze o deklarację  kto śpi. Noclegi od piatku do niedzieli będę rezerwować :champagne-2010:

• Like 1
  • Thanks 1

Tak Arek zrobi z tym później porządek.  Ja piszę się na nocleg z soboty na niedzielę. Jeśli będzie trzeba dopłacę aby nie było problemu z miejscem, przy rezerwacji. Oczywiście jeśli nie będzie to kwota jak za hotel ? Wbrew pozorom nie śpię na pieniądzach ?

• Like 1

Liczę mocno na ekipę gorzowską. Takiej okazji nie można przegapić. @djbaloon, @Zola67 o Was mowa. To małe wędkarskie święto i okazja do osobistego spotkania z " kręgosłupem" forum. Będzie fajnie. Nie może Was zabraknąć. O resztę starych wiarusów się nie martwię, choć licho nie śpi i jak to w życiu, potrafi pokrzyżować plany. 

• Like 2

16 minut temu, Tench_fan napisał:

Liczę mocno na ekipę gorzowską. Takiej okazji nie można przegapić. @djbaloon, @Zola67 o Was mowa. To małe wędkarskie święto i okazja do osobistego spotkania z " kręgosłupem" forum. Będzie fajnie. Nie może Was zabraknąć. O resztę starych wiarusów się nie martwię, choć licho nie śpi i jak to w życiu, potrafi pokrzyżować plany. 

No ja chcę w sobotę się wstawić, wolne będę klepał. Jak wrócę z urlopu to już będę wiedział