ArekH Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Pierwsze moje zakupy w tym sklepie. Jestem zadowolony. Kontakt tel. B. dobry. Nie dodzwoniłem się, a po chwili tel. zwrotny. Miła Pani wysłuchała co i jak. Sugestie uwzględnione i zrealizowane. B. szybka wysyłka. Fajna sprawa na stronie, bo jeśli nawet na karcie produktu nie doczytasz że nie dostępny, przy akceptowaniu listy wywala ci błąd z gwiazdką, że tego artykułu nie ma. Do czego się mogę przyczepić, to do braku info na mail, że przesyłka wysłana. Ale to może wina remanentu w sklepie o czym Pani wspomniała telefonicznie. Na pewno będę tam zaglądał. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 4, 2019 Author Share Posted January 4, 2019 Katalog Middy dostałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 4, 2019 Administrators Share Posted January 4, 2019 Nie wiem czy nie był już taki wątek. Najwyzej połączę. Bardzo fajni ludzie tam pracują dodatkowo od dwóch lat wspierają nasze zaowdy. My tez jakoś tam sie odwdzieczyliśmy poniekąd. Fajny wybór mają i można stracić majątek przeglądając to i owo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djbaloon Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 (edited) 27 minut temu, Grendziu napisał: Fajny wybór mają i można stracić majątek przeglądając to i owo. Dokładnie ?? Edited January 4, 2019 by djbaloon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts