djbaloon Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 I przyszły moje leciuśkie cudeńka ?? 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 I przyszły moje leciuśkie cudeńka A skąd to i za ile?Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djbaloon Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 (edited) @Splot od Maciek Krosnowski całe 4 pln sztuka Edited January 18, 2019 by djbaloon 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 18, 2019 Administrators Share Posted January 18, 2019 6 minut temu, djbaloon napisał: @Splot od Maciek Krosnowski całe 4 pln sztuka Do ilu gram robi? I czy różne wielkości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djbaloon Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 3 minuty temu, Grendziu napisał: Do ilu gram robi? I czy różne wielkości. Mnie interesowały do 15g, a wielkości różne. Dowiem się czy cięższe też robi, jak ktoś będzie chciał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Do ilu gram robi? I czy różne wielkości. Robi, robi różne rozmiary i waga też jest różna. Obecnie będzie robił 15 g plus, bo zmienił się regulamin i to minimum dopuszczalne na zawodach. Są też 5 ; 8 i 12 g. W trzech czy czterech rozmiarach. Świetne koszyczki, a jakość bajka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 18, 2019 Administrators Share Posted January 18, 2019 8 godzin temu, elvis napisał: Robi, robi różne rozmiary i waga też jest różna. Obecnie będzie robił 15 g plus, bo zmienił się regulamin i to minimum dopuszczalne na zawodach. Są też 5 ; 8 i 12 g. W trzech czy czterech rozmiarach. Świetne koszyczki, a jakość bajka. Fajne. Będzie trzeba trochę się dozbroić. Za jokersa szacun, choć tutaj bliższa mi jest teoria @ArekH. Kurcze tyle zachodu aby łowić glajdy. Wiem, osiągniesz sukces, przewagę. Ryby wejdą. Tylko, że to nie będa leszcze z Odry pp 1/3kg (czego życzę) tylko mikro rybki. Ale rozumiem sport, dla niego wszystko My z Michałem przyspieszamy, jutro atak nad Czarne, bo wyścig z czasem się zaczyna, mrozi... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Mnie interesowały do 15g, a wielkości różne. Dowiem się czy cięższe też robi, jak ktoś będzie chciał.Jak byś mógł i daj jakiś namiar bo koszyki ładnie wyglądają.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Jak byś mógł i daj jakiś namiar bo koszyki ładnie wyglądają.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu TapatalkaPrzez Facebooka lub Messenger Szukaj Maciej Krosnowski 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 19, 2019 Administrators Share Posted January 19, 2019 7 godzin temu, Splot napisał: Jak byś mógł i daj jakiś namiar bo koszyki ładnie wyglądają. Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka To już jakieś zboczenie. Koszyki ładne? Dla mnie ładne są kobiety 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts