Bubu Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 (edited) Heloł, Naprędce króciutki opis i kilka fotek chińskiego bacika, którego to donosiciel przyniósł mi dziś dzień. Aukcja:https://www.aliexpress.com/item/High-Carbon-8m-9m-10m-11m-12m-13m-Power-Hand-Pole-Fishing-Rod-Ultra-Hard-Super/32948159433.html W razie by spadła aukcja to link do sprzedawcy:https://www.aliexpress.com/store/4042071?spm=2114.10010108.0.0.76a311c7FHoT40 Zamówiony 03-01-2019r. Dotarł jak wcześniej wspomniałem dziś. Wersja: 800 Waga: 294g z korkiem, 291g bez korka (zatyczki) Średnica dolnika około 21mm Długość transportowa około 90,5cm Długość całkowita około 730cm Dwie ultra miękkie szczytówki i jedna taka "normalna". Te ultra miękkie szczytówki są dwuskładowe, teleskopowe. Do tego dodatkowa sekcja za szczytówką. Wszystkie zakończone ichniejszym "pędzelkiem". Także otrzymujemy zapasowe dwie szczytówki i element za szczytówką. Dla mnie bomba! Ten bat to typowy chiński "krowi ogon" Nie ukrywam, że po cichu na to liczyłem. Spory zwis. To nie szybki, cięty bacik do jakiego jesteśmy przyzwyczajeni. Oczywiście "pędzelki" zastąpię łącznikami stonfo. Zdjęcie z ugięcia przedstawia wędkę podnoszącą butelkę ważącą 554g. Senk ju for jor etenszyn. Edited January 23, 2019 by booohal Poprawa zdjęć. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 23, 2019 Administrators Share Posted January 23, 2019 Nie działają fotki, nie wiem dlaczego, pewnie dałeś linki, a u nas może wgrać fotki, z automatu się kompresują. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted January 23, 2019 Author Share Posted January 23, 2019 Dałem hotlinki z postimage.org. Zaraz postaram się poprawić. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Do przystawki splawikowej na mojej river by sie nadał. Takie Milo Blanchetta ,tylko ze współczesnym desingiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 23, 2019 Administrators Share Posted January 23, 2019 11 minut temu, Sołtys stan napisał: Do przystawki splawikowej na mojej river by sie nadał. Takie Milo Blanchetta ,tylko ze współczesnym desingiem. Wiedziałem, że będzie chciał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted January 23, 2019 Author Share Posted January 23, 2019 Nie wiem czy jak Milo Ale akcja podobna. Nie mam odwagi dźwignąć butelki 1,5l jak chińczyki na aukcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Może sobie zamówię,ale taki o długości 6.3 metra. Te dłuższe za bardzo kluchowate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted January 23, 2019 Author Share Posted January 23, 2019 Fakt - klucha jak ta lala. Podoba mi się No ciekawią mnie te z innych aukcji. Ciałem któryś z nich kupić ale nie było pełnych 7 metrów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 23, 2019 Administrators Share Posted January 23, 2019 A suma 15kg wytarga 10m? Jak tak to jak pojadę na Odrę @ArekH to będę mu glajdy sumami płoszył 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted January 23, 2019 Author Share Posted January 23, 2019 Nie wiem Ale jak założę stonfo to podepnę żyłkę 0,16mm. Zobaczymy czy strzeli żyłka czy bat Wolę żeby strzelił na podwórku niż nad wodą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts