MrProper Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Wszystkiego najlepszego Zdrowia spełnienia marzeń i realizacji planów życiowych , i taaaakich okazów a zwłaszcza karasi ?????? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Wszystkiego co najlepsze. Dużo zdrowia i czasu na wędkowanie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 28, 2019 Administrators Share Posted January 28, 2019 Dużo zdrowia i jak najwięcej czasu na rybki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Zdrówka i spełnienia marzeń. Aby każdy dzień przynosił uśmiech na twarzy.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Najlepszego ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Najlepszego "Stary Druchu" Wiesz, że Ci zawsze będę życzył co tylko możliwe, by się spełniło, jednak teraz mnie tak tchnęło, żeby przy okazji jakieś wspólne łowy zaliczyć. Nie chodzi mi o mega zlot, tylko zwykłe jednodniowe wędkowanie w kilku, takie pogaduchy, "obrypanie" tyłka niektórym i takie tam Można się gdzieś umówić na przełomie marzec-kwiecień na np Oleśniku, lub u @elvis pod nosem i cały dzień powędkować w miłej atmosferze. Chyba takie coś zorganizujemy, a wracając do tematu, jeszcze raz najlepszego 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Dziękuję za życzenia Wszystkim, za szybko ten czas leci. @Grzes77, na mnie możesz liczyć, mam chęć się wyrwać na jakieś pogaduchy, nawet na dwa dni, tylko jakiś termin odpowiadający ustalimy z delikatnym wyprzedzeniem, pewnie będzie to weekend. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Wszystkiego najlepszego przede wszystkim zdrowia i więcej czasu na ryby. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Wszystkiego co najlepsze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruda Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Zdrówka ?, szczęścia ?, pomyślności ?. Sto lat ?. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts