Administrators Grendziu Posted February 5, 2019 Administrators Share Posted February 5, 2019 No jak juz pójdzie fotel z Feeder Arm, to trza jakoś go unowocześnić. Wiem, że zaczynam jakby od tyłu, ake nad takim lub innym rozwiązaniem wielokrotnie myślałem. Niby wystarczy wbić w ziemię podporkę i ok lub ją położyć, albo odłożyć w trzciny, ale problem pojawia się choćby na pomoście, gdzie mnie osobiście stukanie i chodzenie przeszkadza. Jakie stosujecie rozwiązania do wędek na które nie łowicie w danym momencie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 Osobiście nie używam więcej jak trzech wędek ale zawodnicy używają czegoś takiego: Z tym, że te co pokazałeś Grendziu nie zajmują tyle miejsca na brzegu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 5, 2019 Author Administrators Share Posted February 5, 2019 15 minut temu, NPC napisał: Osobiście nie używam więcej jak trzech wędek ale zawodnicy używają czegoś takiego: Z tym, że te co pokazałeś Grendziu nie zajmują tyle miejsca na brzegu To znam do batów i topów fajne, pewnie do feederów też, jednak słusznie zauwazyłeś, że zajmuję dużo miejsca? Natomiast przy rozwiązaniu Matrixa, obawiam się, że jak zacznę zabudowywać fotel to zabraknie miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 (edited) Darku, rozwiązanie Matrixa moim zdaniem "przekombinowane". Czy naprawdę potrzebujesz ustawiać te nieużywane wędki w każdą stronę świata? Pokręteł, a pokręteł. Nie wystarczy ci tyle: https://sklepdrapieznik.pl/sklep/wkrecane-nasadki-podporki-na-wedki/25600-uchwyt-na-wedki-preston-offbox36-triple-rod-support.html Edited February 5, 2019 by Tench_fan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 5, 2019 Author Administrators Share Posted February 5, 2019 15 minut temu, Tench_fan napisał: Darku, rozwiązanie Matrixa moim zdaniem "przekombinowane". Czy naprawdę potrzebujesz ustawiać te nieużywane wędki w każdą stronę świata? Pokręteł, a pokręteł. Nie wystarczy ci tyle: https://sklepdrapieznik.pl/sklep/wkrecane-nasadki-podporki-na-wedki/25600-uchwyt-na-wedki-preston-offbox36-triple-rod-support.html No już za późno, właśnie zrobiłem przelew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 Ja mam wspomnianego Prestona na trzy wędki. Muszę jeszcze dokupić na jedną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 2 godziny temu, Tench_fan napisał: Nie wystarczy ci tyle: https://sklepdrapieznik.pl/sklep/wkrecane-nasadki-podporki-na-wedki/25600-uchwyt-na-wedki-preston-offbox36-triple-rod-support.html Fajne to. Dajcie znać, jak Jaxon wypuści swój model w normalnej cenie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 Fajne to. Dajcie znać, jak Jaxon wypuści swój model w normalnej cenie Ja swoje kupiłem za około 80 zł w czarny piątek, co już daje rozsądną cenę. Myślałem zrobić samemu, ale się nie opłaca. Obawiam się, że jakson nie dałby rady podołać wysokiej jakości Prestona, co w tym przypadku ma znaczenie. Przerabiałem tanie feeder army i po kilku porażkach zrobiłem swój. Pękały mocowania lub system regulacji opaty na ząbkach. Cenie sobie niektóre tanie wyroby J...Tu bym jednak nie oszczędzał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 5, 2019 Author Administrators Share Posted February 5, 2019 31 minut temu, elvis napisał: Obawiam się, że jakson nie dałby rady podołać wysokiej jakości Prestona, co w tym przypadku ma znaczenie. Przerabiałem tanie feeder army i po kilku porażkach zrobiłem swój. Pękały mocowania lub system regulacji opaty na ząbkach. Cenie sobie niektóre tanie wyroby J... Tu bym jednak nie oszczędzał. Daniel jesli mogę, to pozwole się z Toba nie zgodzić. Uważam, że dałby radę, tylko czy tym ruchem zagwarantuje sobie wysoką, rentowną sprzedaż? Do czego zmierzam, byliśmy u Leszcza na stoisku. A tam zarąbiste spinny, specjalnie nie patrzyłem na cenę. Gdyby to było Shimano czy Daiwa pierwsza myśl, pewnie 500zł by nie stykło. Patrzymy na cenę 98zł... No i ten model wyprodukowany u Chinoli, zakupiony pewnie za 40zł, na sklepy wchodzi np. Za 60zł a dla Nas po 98zł sprzeda się w sezonie w tysiącach sztuk. A czy na podpórki Matrixa czy Prestona jako Jaxon, o których tutaj piszemy będą miały taki popyt? Nie, bo to gadżet bardziej dla profesjonalistów niż amatorów i nie jest on konieczny w zakupie, a ilość sprzedaży w exelu musi się zgadzać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts