Zola67 Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Szukam plecionki dla teścia do średnicy 0,15 ma ktoś jakieś sprawdzone? Ostatnio mówił że jak kupił to w rękach rwał. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 6, 2019 Administrators Share Posted February 6, 2019 Jaki budżet, na rzekę, stawy czy jeziora? Jak będzie łowił, gramtura przynęty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zola67 Posted February 6, 2019 Author Share Posted February 6, 2019 Na pewno będzie lowil na jeziorach i rzekach gumy myślę że do 20g cwWysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Sprawdzona i nie tak droga PowerPro. 135m 80-90 zł. Już któryś sezon używam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Michalak Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Power pro bez dwóch zdań pancerna i kultowa. Ale dość sztywna. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest również Shimano Kairiki powleczona PE. Śliska, daleko lata i nie ma mowy o rwaniu w rękach ( szczerze to żadna pletka nie powinna pekać w rękach jeżeli nie jest jakaś baaaardzo zleżała, ale to i tak musiałaby mieć przedtem kontakt z wodą) koszt ok 90 zł. Moje subiektywne zdanie, mam, używam, polecam. Jakby co to priv. Pomogę ogarnąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 6, 2019 Administrators Share Posted February 6, 2019 1 godzinę temu, mav3rick napisał: Sprawdzona i nie tak droga PowerPro. 135m 80-90 zł. Już któryś sezon używam. Dokładnie. Od tego jakby zaczynałem. Legenda. Daiwa zaczyna jakośc od ponad 200zł, ale 300/400 za pletki to troche za dużo. Sam używałem Shimano na okonie, dawała radę. Spiderwire nie zerwiesz ale w spinnie mimo wszytko stawia się na jakość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts