Jump to content

Śmierduchy wędkarskie


Grendziu
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

Każdy w coś tam wierzy, kiedyś za dzieciaka uważałem, że tylko wanilia i czosnek robi przewagę, a i jedna paczka białych robaków wystarczała na tydzień.

Sam wiele lat łowiłem na mix ochotka, banan, ananas z MCKARP, dziś sam nie wiem na co łowić, bo chociażby mam z tej firmy dumble biały i czerwony robak, które, kurcze śmierdzą właśnie podobnie,  zakupiłem je na targach, zobaczymy jak sprawdzą się nad wodą. 
 Ale też chcę coś zmienić, bo mnie osobiście spodobała się żurawina od Marka, ale rybą już niekoniecznie musi. Wielokrotnie zastanawiałem się skąd ryby w PL znały wcześniej banana i ananasa? Czyżby aż tak smak, czytaj zapach robił różnicę?

Szukam sprawdzonych trzech smaków (dipy, koncentraty, bostery, żele) śmierdzących: ochotka, krill oraz czerwone robaki, ktoś coś poleci?

Link to comment
Share on other sites

Dunamite są moim zdaniem przereklamowane polecam spicy krill z carplife brania miałem na to na każdej wodzie czy to komercja czy PZW różne jeziorka.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...