Administrators Grendziu Posted February 21, 2019 Administrators Share Posted February 21, 2019 Nowe, nowe, nowe... Czy wszystko co nowe jest dobre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Myśle ze dla wielbicieli klasyka, to kolejny zbędny gadżet, Ale dla początkujących i „leniwych” będzie to jakaś tam forma nauki. Do dziś łowią na rurki to dlaczego nie mieli by łowić na jakieś tam ulepszenia, wynalazki. Gadżety koruma czy matrixa to też nic innego jak jakaś tam rurka antysplataniowa w skali „micro” ?☺️ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Nie po to odszedłem od rurki, by teraz druciarstwem się zajmować. Dla mnie to nawet nieestetycznie wygląda. Ciekawym co się z tym w locie dzieje i czy nie występuje śmigło przy zwijaniu zestawu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 21, 2019 Author Administrators Share Posted February 21, 2019 Potrzeba Matką wynalazków A co jeśli to będzie hitem sezonu 2020 i ryby same będą się łapić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 21, 2019 Author Administrators Share Posted February 21, 2019 To już mój autorski projekt. Mix metody z klasykiem. Mam zamiar na feeder linku i różnych koszyczkach "klasycznych" do dalekich rzutów - (ten akurat jest inny) podawać klasyczna zanętę z 20cm przyponem do metody i jakimś dumblem. Stosować te technikę chcę głównie na płytkich komercyjnych wodach. Hit czy Shit? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Eeee, na płytkich wodach metoda się sprawdza więc po co kombinować? Prezentacja zanęty jest super. Z z długością przyponu i przelotowością można kombinować do woli. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 22, 2019 Author Administrators Share Posted February 22, 2019 6 minut temu, booohal napisał: Eeee, na płytkich wodach metoda się sprawdza więc po co kombinować? Prezentacja zanęty jest super. Z z długością przyponu i przelotowością można kombinować do woli. Bo wędkarstwo polega na tym aby kombinować Zestaw będzie wyglądać inaczej trochę. Postaram się pokazać następnym razem 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 No dokładnie. Ale ja klasyka już do ręki nie biorę na wody stojące do 2 metrów głębokości. Przelot, długi przypon ale koszyk zostaje od metody. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 (edited) 44 minuty temu, Grendziu napisał: Bo wędkarstwo polega na tym aby kombinować Tak sie czasem zastanawiam czy Ty aby nie za bardzo kombinujesz ????? Powinienes dla NASA robić oni tam potrzebują łebskich kombinatorów ?☺️?? Bo wędkarstwo polega na kombinacji, ale kombinować tak zeby sobie ułatwić, i wędkarstwo było przyjemnością. eeeh daliśmy sie wciągnąć w ten cały marketing korporacji. Ktorzy kombinują jeszcze bardziej jak Ty @Grendziu tylko po to aby z nas jeszcze większa kasę ściągnąć ?? Edited February 22, 2019 by MrProper 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Właśnie! Przez takich ja Ty @Grendziu kapitalizm niszczy nasze portfele!!! Akysz! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts