mav3rick Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Jednemu z Kolegów z SiG skradziono sporo sprzętu, może gdzieś wypłyną na portalach. Oto jego post Właśnie wróciłem z policji. Nie myślałem, że to mnie spotka, ale ktoś obrobił kilka garaży w tym mój . Straty mam dość znaczne:Bolonki:Maver Laser MX 145 6,7,8mMaver Laser Mx 135 6m Baty:Maver Laser 7 i 8mMikado Temptation 6mUklejówki Mikado Atthis Alborella zestaw Odległościówki Mikado Temptation 4,2m2x Sensas Nanoflex Chateaudun Slider 4,5m2x Mivardi Parabellum Match 4,2m3xMikado Temptation 4,2m ( + jedna złamana)Flagman Elite Slider 3,9mSensas Feeling Medium 3,9mMilo G.dix Match power 3.9mTyczki: Colmic 808 Body ( autograf Diego Da Silva 9 element)Gst 9000 Competition pac:( (nawet się nie nacieszyłem )3x top HJ 90 i 2 x top hm 60 hm 30 Colmic2x Gst match traper 2.9m Praktycznie, jeśli chodzi o Spławik to jakieś 80-90% mojego sprzętu poszło się j... Feeder Balzer Zammataro Masterpiece 2 4.2/155Flagman Tregaron 4.2/90Garbolino Altima 3m2xFeeder Browning Bob Nudd Legend 3.9m Do tego troszkę sentymentalnych kijów Parę kołowrotkowych sztrucli Kasety rive srebne z zestawami głównie Dyski SergiuszaKrzesło Matrix DeluxSztyca Matrix Ethos 4,5m2xSiatka Matrix River 4mKosz Matrix Supa Lite i Carp 6mm RubberTorba EVA Ethos Pro TripleParę starych toreb i akcesori do kosza głównie Sensas/Maver Do tego kask HJC Rpha Venom, Wybita Szyba, Felgi 18 i Pionier AVH- x7800BT Jak ktoś by widział jakieś dziwne aukcje. Z podanym wyżej sprzętem proszę o info. Część rzeczy jest już dość unikalna. Więc jakaś nadzieja jest, że coś wypłynie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Tragedia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Na pewno zwrócimy uwagę i w razie co, damy znać. Jesteśmy kolegami z nad wody i to bez względu na przynależność forumową. Każdego z nas może coś podobnego spotkać. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts