Administrators Grendziu Posted February 25, 2019 Administrators Share Posted February 25, 2019 Zacznę od pracy zanęty... Zauważcie proszę jak cała woda i mikroelementy płyną, jeśli założyć, że jest to woda metodowa, czyli płytka bez prądu jak woda stojąca to co tutaj jest nie tak? Wiem, że gdzieś był wątek o podwodnych nagraniach, ale nie mogę odszukać. Swoja drogą filmy podwodne najbardziej lubię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 10 sekunda filmiku w prawym górnym rogu widać mocną falę. Później widać drzewa czyli łowi przy brzegu a jak jest fala to mamy co widać pod wodą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 @Grendziu a co by miało być nie tak ? Film kręcony przez Holendra wiec i łowisko płytkie, plynàce jak 80% łowisk w tym kraju ? Kanaly rzeki a nawet jeśli było to coś głębszego to kamerę ustawił na głębokości do 1,5m max Mniemam z czasu opadania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Łowisko do którego wrzucono tą kamerę, jest dość płytkie i jest to raczej kanał (zresztą o tym wspomniał @MrProper). Dno równe, niewielka ilość osadów dennych, uboga roślinność podwodna. Nic dziwnego, że drobne i lekkie frakcje zanęty są wymywane i wynoszone po za miejsce zarzucenia, a sama pływająca przynęta jest ciągle w ruchu. Jak widać ryby pojawiają się okazyjnie, wcale nie rzucając na zanętę i kulkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 27, 2019 Author Administrators Share Posted February 27, 2019 @Kotwic jeśli narzekasz na brak Twoich ulubionych karpi pod wodą to proszę bardzo A na poważnie to jest to bardzo temat i mam nadzieję, że kilka mądrych słów ichtiologa nam się tutaj przyda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperGrover Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 To może i ja. Przepławka na rzece Reda. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 11, 2021 Author Administrators Share Posted February 11, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 @Grendziu Ty to zamiast w łódź, to w akwalung powinieneś zainwestować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts