<º)))>< Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Powitać Nie będę się rozpisywał co i jak Michał - głównie przez Marcina (djbaloon) tu trafiłem Mój nick może naprowadzić co i jak Marcin nie podpowiadaj 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Cześć ryba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Witamy Ruba Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 (edited) Cześć Michale. Myślę, że zostałeś rozszyfrowany ? Bardzo miło Cię tu widzieć. Myślę, że wniesiesz sporo fachowej wiedzy i przybliżysz nam sporo technicznych nowinek. Wszak kwestie sprzętowe nie są Ci obce. ☺️ Poza tym liczę, że będziesz aktywnym członkiem forum, którego grono niezbyt liczne i zna się już "jak zły szeląg" ? Czasem zdążają się małe spięcia, ale generalnie atmosfera bardzo przyjazna. Wynika to z faktu że w dużej części znamy się już osobiście.? Edited March 1, 2019 by Tench_fan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Witamy na pokładzie, życzę miłego pobytu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Siemanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<º)))>< Posted March 1, 2019 Author Share Posted March 1, 2019 (edited) 21 minut temu, Tench_fan napisał: Część Michale. Myślę, że zostałeś rozszyfrowany ? Bardzo miło Cię tu widzieć. Myślę, że wniesiesz sporo fachowej wiedzy i przybliżysz nam sporo technicznych nowinek. Wszak kwestię sprzętowe nie są Ci obce. ☺️ Poza tym liczę, że będziesz aktywnym członkiem forum, którego grono niezbyt liczne i zna się już "jak zły szeląg" ? Czasem zdążają się małe spięcia, ale generalnie atmosfera bardzo przyjazna. Wynika to z faktu że w dużej części znamy się już osobiście.? Myślałem że się dłużej zejdzie z rozszyfrowywaniem Marcin opowiadał że tu luzik panuje i zdrowa atmosfera Co do sprzętów itp to coś tam z uslyszanych źródeł jedynie Z Marcinem znam się osobiście, z resztą nie wiem czy mnie kojarzą niektórzy ale to właśnie z nim chodziłem po targach i chyba właśnie Gredziu z Aruniem (Tak mi Marcin później mówił) zaprowadzili nas na stoisko Browninga bo znaleźć nie mogliśmy Wielu po nickach kojarzę z "konkurencji" Dzięki za miłe powitanie Edited March 1, 2019 by <º)))>< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Cześć Michał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Witaj ! Nawet nie wiesz w co wdepnąłeś ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Witaj na pokładzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts