Jump to content

Siemanko

<º)))><
 Share

Recommended Posts

Powitać :)

Nie będę się rozpisywał co i jak :)
Michał - głównie przez Marcina (djbaloon) tu trafiłem :)
Mój nick może naprowadzić co i jak :P Marcin nie podpowiadaj :) 

• Like 6

Cześć Michale. Myślę, że zostałeś rozszyfrowany ? Bardzo miło Cię tu widzieć. Myślę, że wniesiesz sporo fachowej wiedzy i przybliżysz nam sporo technicznych nowinek. Wszak kwestie sprzętowe nie są Ci obce. ☺️ Poza tym liczę, że będziesz aktywnym członkiem forum, którego grono niezbyt liczne i zna się już "jak zły szeląg" ? Czasem zdążają się małe spięcia, ale generalnie atmosfera bardzo przyjazna. Wynika to z faktu że w dużej części znamy się już osobiście.?

Edited by Tench_fan

21 minut temu, Tench_fan napisał:

Część Michale. Myślę, że zostałeś rozszyfrowany ? Bardzo miło Cię tu widzieć. Myślę, że wniesiesz sporo fachowej wiedzy i przybliżysz nam sporo technicznych nowinek. Wszak kwestię sprzętowe nie są Ci obce. ☺️ Poza tym liczę, że będziesz aktywnym członkiem forum, którego grono niezbyt liczne i zna się już "jak zły szeląg" ? Czasem zdążają się małe spięcia, ale generalnie atmosfera bardzo przyjazna. Wynika to z faktu że w dużej części znamy się już osobiście.?

Myślałem że się dłużej zejdzie z rozszyfrowywaniem :D

Marcin opowiadał że tu luzik panuje i zdrowa atmosfera :)

Co do sprzętów itp to coś tam z uslyszanych źródeł jedynie :D

Z Marcinem znam się osobiście, z resztą nie wiem czy mnie kojarzą niektórzy ale to właśnie z nim chodziłem po targach i chyba właśnie Gredziu z Aruniem (Tak mi Marcin później mówił) zaprowadzili nas na stoisko Browninga bo znaleźć nie mogliśmy :P

Wielu po nickach kojarzę z "konkurencji" :D

Dzięki za miłe powitanie :)

Edited by <º)))><