suwi Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Witam dostałem kupon do sklepu i chciałem kupić nowe żyłki niestety nie mają tych co ja stosuję Zastanawiam się nad żyłka Nash Ktoś stosuje tą firmę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 11, 2019 Administrators Share Posted March 11, 2019 Żyłek z Nash-a nie miałem. Mam Brolly. Super jakość i cena, ale warto było mimo wszystko. Miałem kiedyś kulki karpiowe - bez brań. Jedna z najdroższych firm z UK. Myślę, że będziesz zadowolny, bo pod gruba ceną stawiają na jakość właśnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted March 11, 2019 Author Share Posted March 11, 2019 (edited) @Grendziu Cena jest ok dla tego zastanawiam się jak z tą jakością ? To Twój rodzimy sklep Caro Online nie wiem czemu dali bon właśnie do tego sklepu ale jak mam trzeba wykorzystać ? Edited March 11, 2019 by suwi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts