Administrators Grendziu Posted March 27, 2019 Administrators Share Posted March 27, 2019 Sprzedając "mój ulubiony" dom z widokiem na Wartę otrzymałem świetną książę od byłego właściciela... Skąd czerpiecie wiedze? Ja wiem, że dziś YT i fachowcy, fejs, instagram, fora oraz... Czy ktoś w tym kraju jeszcze czyta ksìążki, prasę drukowaną? Bo wczoraj w antyradio jak podawali dane, to był dramat Swoją drogą internety tak nas ogłupiają, że niedługo nawet nie będziemy umieli się bez pomocy smartfona "odlać"... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Sam wole książkę ( czy to wędkarstwo czy akwarystyka itp) wydaną przez wybitnych lub naukowców tej dziedziny. Wyciągam wnioski, wiedzę dopasowuje do siebie W chwili obecnej częściej korzystam z internetu, skrzętnie analizując zawartosc Bo w dobie internetu namnożyło się tylu fachowców online, ze dla niektórych zielona konopia jest jakaś dziwna ? No tak do tej pory używał kupnej gotowej do użycia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Chciałem właśnie kiedyś założyć temat byście polecili wartościowe książki o rybach. Co lubią, gdzie przebywają, kiedy się trą, co jak, gdzie i czemu. Z samych wypraw nad wodę nie zawsze i nie wszystkiego się dowiemy. Szczególnie interesuje mnie lokalizacja poszczególnych gatunków na wielkich zbiornikach czy to naturalnych czy zaporowych. No i rzeka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Wczoraj w pociągu skończyłem czytanie nowej książki. Bardzo dobre opracowanie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Przez chwilę zastanawiałem się czy to odpowiedni wątek, ale wygląda na to, że w tej książce jest dużo opisów ryb i stworzeń wodnych. Będzie co czytać w pociągu i wieczorami. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Może to nie format książkowy, ale artykuł jest ciekawy i sporo wyjaśnia. Tym bardziej warto przeczytać, zanim pojawią się kolejne sensacje telewizyjne. http://www.infish.com.pl/news/wizyta-reporterów-z-magazynu-śledczego-anity-gargas-tvp1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Karwafa! Dr. Zgon wróciłWitamy Piotrze!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Może to nie format książkowy, ale artykuł jest ciekawy i sporo wyjaśnia. Tym bardziej warto przeczytać, zanim pojawią się kolejne sensacje telewizyjne. http://www.infish.com.pl/news/wizyta-reporterów-z-magazynu-śledczego-anity-gargas-tvp1Czytałem na FB. Tekst sporo wyjaśnia, tylko boję się że niektórych i tak to nie przekona, a na pewno nie Panią Anitę. Aż jestem ciekaw jak zostanie przedstawiony (zmanipulowany) wywiad w programie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 13 minut temu, ArekH napisał: Karwafa! Dr. Zgon wróciłWitamy Piotrze!!!!!!!!!!!!!!!! W przerwach między karmieniem jesiotrów i innych rybek, zaglądam na forum. Jak zwykle za dużo pracy sobie zrobiłem i zaległości mam wszędzie. 8 minut temu, elvis napisał: Czytałem na FB. Tekst sporo wyjaśnia, tylko boję się że niektórych i tak to nie przekona, a na pewno nie Panią Anitę. Aż jestem ciekaw jak zostanie przedstawiony (zmanipulowany) wywiad w programie. Też się tego obawiam Elvis. Nie dość temat rzeczowo i dość dokładnie opisali autorzy artykułu (Tomek i Marek), to już się okazuje, jak wielu ludków nie potrafi zrozumieć treści. Pewnie teraz na FB i forach wędkarskich będą wielkie dysputy o tym, kto wie lepiej, albo jak to gdzie indziej robią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts