MrProper Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Jak w temacie, proszę tych którzy mieli do czynienia z tą serią wędek Pewnie @ArekH się wypowie to "maniak włoszczyzny" może coś wie Proszę jednak wszystkich o opinie na podstawie tego opisu http://www.lowisko.net/2660,wedka-concept-feeder-tb-12ft-3-60m-70g-tubertini.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 (edited) Mam 4 feedery Tubertini. Ogólnie fajne kije do tyrania. Nie stękają przy swoim max wyrzucie i można piznąć Tego modelu niestety nie znam, ale patrząc na to co prezentują posiadane 4 sztuki brałbym w ciemno. Edited April 22, 2019 by Hotpoint 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted April 22, 2019 Author Share Posted April 22, 2019 1 minutę temu, Hotpoint napisał: brałbym w ciemno. No i pozamiatane Jeden wpis i 99% na tak Dzięki za opinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 22, 2019 Administrators Share Posted April 22, 2019 @ArekH a to nie jest to cuuś co się zamieniłeś za dajła że mną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted April 22, 2019 Author Share Posted April 22, 2019 (edited) Długość transportowa to 115 cm waga 165 gr Średnica blanku w najgrubszym miejscu 9,9 mm Edited April 22, 2019 by MrProper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 11 minut temu, MrProper napisał: Waga 165 gr Średnica blanku w najgrubszym miejscu 9,9 mm Też się podniecałem czytając takie rzeczy kiedy kupowałem Sphere. Teraz uznaję to raczej za wadę niż zaletę Traumy się nabawiłem tylko przez tego Brałninga a Tubertini biere do łapy, ładuję zanętę i ogień, nie patrząc na nic. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted April 22, 2019 Author Share Posted April 22, 2019 4 minuty temu, Hotpoint napisał: Też się podniecałem czytając takie rzeczy kiedy kupowałem Sphere. Teraz uznaję to raczej za wadę niż zaletę Traumy się nabawiłem tylko przez tego Brałninga a Tubertini biere do łapy, ładuję zanętę i ogień, nie patrząc na nic. Ja obecnie mam Acolytki nie przejmuję się tym że to cienkie blanki Może to przypadek z tym brałningiem - ale fakt faktem trauma pozostaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Concept, to dość wysoki standard. Ja Darku mam Reflex i jestem zadowolony. Wędziska włoskie są niemal nie do zniszczenia. Piętą Achillesową są szczytówki. Ale i tu podobno jest poprawa. Miałem też serię Nitro. To były bardzo sztywne kije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 22, 2019 Administrators Share Posted April 22, 2019 4 minuty temu, ArekH napisał: Concept, to dość wysoki standard. Ja Darku mam Reflex i jestem zadowolony. Wędziska włoskie są niemal nie do zniszczenia. Piętą Achillesową są szczytówki. Ale i tu podobno jest poprawa. Miałem też serię Nitro. To były bardzo sztywne kije. Nieznszczane to wiesz jakie są, no ale nie będę spamować dajła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted April 22, 2019 Author Share Posted April 22, 2019 2 godziny temu, ArekH napisał: Concept, to dość wysoki standard. Ja Darku mam Reflex i jestem zadowolony. Wędziska włoskie są niemal nie do zniszczenia. Piętą Achillesową są szczytówki. Ale i tu podobno jest poprawa. Miałem też serię Nitro. To były bardzo sztywne kije. A znasz te kije Arek? Bo widziałem pod tą nazwą dwa różne - jeden był w niepełnym korku na uchwycie czy to od długości zależy ? się zastanawiam Nie chciał bym kupować z fotki a okaże się ze wyślą inny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts