Sołtys stan Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Niezniszczalne feedery to są ruskie Zemex -y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Zemexy, taaaaaa, i ruskie ceny też mają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 22, 2019 Administrators Share Posted April 22, 2019 12 minut temu, ArekH napisał: Zemexy, taaaaaa, i ruskie ceny też mają. No Panie znam zawodnika vo na Zemexy nas odgrywał na każdej wodzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 A co wędziska mają do ogrywania? Sprawdzałeś ile rusek sobie śpiewa w ogóle? Jak by co, Ja lubię Rosjan. Ludzi, nie wierchuszkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 22, 2019 Administrators Share Posted April 22, 2019 11 minut temu, ArekH napisał: A co wędziska mają do ogrywania? Sprawdzałeś ile rusek sobie śpiewa w ogóle? Jak by co, Ja lubię Rosjan. Ludzi, nie wierchuszkę. Posprzątłem Mariuszowi wątek, tak sprawdzałem, kiedyś dość mocno się do nich przymierzałem, swego czasu byłem fanem jednego Pana na YT co je miał w ofercie, wciągałem brodacza filmy nosem, a teraz nie pamiętam jak się nazywa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek Kostrzyński Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Trochę kotlet :). Na Ukrainie można wyrwać te wędki w dobrych promocjach często. Oczywiście "lokals" potrzebny do ogarnięcia zakupu i transportu. A wędki są zajefajne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Trochę kotlet . Na Ukrainie można wyrwać te wędki w dobrych promocjach często. Oczywiście "lokals" potrzebny do ogarnięcia zakupu i transportu. A wędki są zajefajne.Przed zakupem ostatniej wędki Colmica zastanawiałem się nad zakupem kija z tej stajni. Mało zabrakło i bym ją kupił, ale zależało mi na szybkiej wysyłce, a Wojtek Barański obiecał mi osobiście dostarczyć na zawody swoją, więc padło na Black Queen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 26, 2020 Administrators Share Posted February 26, 2020 A widzisz @elvis trza było brać Zemex , bo @Darek Kostrzyńskina nich praktycznie wygrywa wszystkie zawody??? Pytanie czy kije są tak łowne, czy Darek ma takie umiejętności? ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 A widzisz [mention=4]elvis[/mention] trza było brać Zemex , bo [mention=889]Darek Kostrzyński[/mention]na nich praktycznie wygrywa wszystkie zawody Pytanie czy kije są tak łowne, czy Darek ma takie umiejętności? Podejrzewam, że Darek coś jednak potrafi. Moja jest od samego mistrza Polski, a sama nic nie chce złowić.Jak się nie sprawdzi na zawodach to pomyślę o innej. Na razie daje radę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<º)))>< Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Jakby ktoś miał jakiegoś znajomego co ogarnąłby kijek to prosiłbym o wiadomość Spodobał mi się Zemex Rampage 14FT / 200GR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts