Jump to content

Wędziska Zemex

Sołtys stan
 Share

Recommended Posts

• Administrators
12 minut temu, ArekH napisał:

Zemexy, taaaaaa, i ruskie ceny też mają. 

No Panie znam zawodnika vo na Zemexy nas odgrywał na każdej wodzie?

A co wędziska mają do ogrywania? o.O Sprawdzałeś ile rusek sobie śpiewa w ogóle? Jak by co, Ja lubię Rosjan. Ludzi, nie wierchuszkę. 

• Administrators
11 minut temu, ArekH napisał:

A co wędziska mają do ogrywania? o.O Sprawdzałeś ile rusek sobie śpiewa w ogóle? Jak by co, Ja lubię Rosjan. Ludzi, nie wierchuszkę. 

Posprzątłem Mariuszowi wątek, tak sprawdzałem, kiedyś dość mocno się do nich przymierzałem, swego czasu byłem fanem jednego Pana na YT co je miał w ofercie, wciągałem brodacza filmy nosem, a teraz nie pamiętam jak się nazywa.

• Thanks 1

• 10 months later...

Trochę kotlet :). Na Ukrainie można wyrwać te wędki w dobrych promocjach często. Oczywiście "lokals" potrzebny do ogarnięcia zakupu i transportu. A wędki są zajefajne.

Trochę kotlet :). Na Ukrainie można wyrwać te wędki w dobrych promocjach często. Oczywiście "lokals" potrzebny do ogarnięcia zakupu i transportu. A wędki są zajefajne.
Przed zakupem ostatniej wędki Colmica zastanawiałem się nad zakupem kija z tej stajni. Mało zabrakło i bym ją kupił, ale zależało mi na szybkiej wysyłce, a Wojtek Barański obiecał mi osobiście dostarczyć na zawody swoją, więc padło na Black Queen.

A widzisz [mention=4]elvis[/mention] trza było brać Zemex , bo [mention=889]Darek Kostrzyński[/mention]na nich praktycznie wygrywa wszystkie zawody
Pytanie czy kije są tak łowne, czy Darek ma takie umiejętności?
Podejrzewam, że Darek coś jednak potrafi. Moja jest od samego mistrza Polski, a sama nic nie chce złowić.
Jak się nie sprawdzi na zawodach to pomyślę o innej. Na razie daje radę.
  • Haha 1