MrProper Posted April 29, 2019 Report Share Posted April 29, 2019 Postanowiłem również otworzyć swój temat Wiec krótko - mimo że mój braniometr mówi słabo, wyruszam. Jadę się odprężyć, co nieco sprawdzić i posiedzieć od tak ? 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted April 29, 2019 Report Share Posted April 29, 2019 Czekam z niecierpliwością na pierwsze leszcze i liny Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted April 29, 2019 Report Share Posted April 29, 2019 Ja też się nie mogę doczekać łopat z Holandii. Baw się dobrze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted April 29, 2019 Author Report Share Posted April 29, 2019 (edited) No i jestem ☺️ 10 minut spaceru z tym balastem okazało się całkiem przyjemną przechadzką Mój braniometr prawdę mówił ? może być lipa Nie wiem cze będzie widać ale ryba „wierzchem jedzie” ???? Edited April 29, 2019 by MrProper 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted April 29, 2019 Report Share Posted April 29, 2019 ] Mój braniometr prawdę mówił może być lipa Nie wiem cze będzie widać ale ryba „wierzchem jedzie” Mariusz ładne świnki Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted April 29, 2019 Report Share Posted April 29, 2019 Miszczu.... skoro już się dorobiłeś autorskiego wątku. Mógłbyś napisać jak wyglądają w Holandii przepisy, licencje, itd. Co ile kosztuje, gdzie kupić. Czy jest opłata za połowy z brzegu w morzu itd. Pomęczę Cię trochę, bo mam w planach wyjazd do NL na urlop, a każde info jest na wagę złota. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted April 29, 2019 Author Report Share Posted April 29, 2019 No i zamiast sprawdzać zaplanowaną taktykę, pierwsza godzina może dwie upłynie na improwizacji - zapomniałem kosza do podbieraka i maty zabrać z auta ????? Bez necenia wstępnego ( tyle co w koszyku i podajniku ) z „dużymi” przynetami na hakach do wody pierwszy leci klasyk Ten pójdzie w srodek Pod wyspę natomiast leci methoda Tak zamierzam przeczekać brak podbieraka ? Żeby czas miło zleciał w usta jak prawdziwy facet ???? zamiast parówki wsadzę cygaro tak tak @Hotpoint cygaro nie mięso ?? Chyba nie tylko braniometr ale i kości mi mówiły ze to będzie zły dzień, a zwłaszcza o tej porze Nie lubię tak wczas się zrywać nad wodę porą popołudniową 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted April 29, 2019 Report Share Posted April 29, 2019 12 minut temu, MrProper napisał: Żeby czas miło zleciał w usta jak prawdziwy facet ???? zamiast parówki wsadzę cygaro tak tak @Hotpoint cygaro nie mięso Gdzie Ty widziałeś mięso w parówkach? ? 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted April 29, 2019 Author Report Share Posted April 29, 2019 No i zaczynamy necenie ? Kolega okazał się szybszy od wiatru ?? @Hotpoint no jak to gdzie, w reklamach ? Dobra biorę się za robotę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted April 29, 2019 Author Report Share Posted April 29, 2019 Choć nie po takie tu przyjechałem to o kiju nie zejdę No nic czekamy na większe, może podejdą ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts