MrProper Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 @Ruda i @Mała Olu i Alu Wszystkiego najlepszego- zdrowia, szczescia, spełnienia wszelkich marzeń, czasu na realizacje planów i życia w sielance Sto Laaaaat!!!!!!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Oj to będzie się dziś działo. Wszystkiego najlepszego dziewczyny, zdrowia i spełnienia marzeń Wam życzę. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 24, 2019 Administrators Share Posted May 24, 2019 Dziewczyny, nastolatki dużo zdrowia. I mam nadzieję ze do zobaczenia kiedyś lub na zlocie nad wodą 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Wszystkiego najlepszego drogie Panie. 100 lat w szczęściu i miłości. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Najlepszego ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Dużo szczęścia Moje dziewczęta! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, abyście codziennie dostawały kwiaty (nie rózgi) od wielbiciela i rycerza swego serca 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Za wszystkie życzenia bardzo dziękuję, najmocniej za zdrowie, bo przyszło mi obchodzić urodziny z zapaleniem oskrzeli Toast musi zaczekać aż skończę antybiotyk To miło, że nadal pamiętacie Dziękuję i pozdrawiam 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 6 minut temu, Mała napisał: To miło, że nadal pamiętacie A jak tu zapomnieć kwiatku. Swego czasu wyjątkową atmosferę tu nakręcaliśmy Zdrowiej dziewczyno! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruda Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Będę nietuzinkowa, jeśli napiszę, że miło, że pamiętaliście... Ale miło, że pamiętaliście... ? To bardzo fajne. Dziękuję serdecznie. U mnie w przeciwieństwie do biednej chorej @Mała grono gości.... Pozdrawiam serdecznie ?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts