elvis Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Jakieś plany, wnioski, kto i kiedy przyjeżdża? Ja planuję przyjazd w piątek i powrót w niedzielę. Jeszcze dokładnie nie wiem jak i z kim, bo nie rozmawiałem szczegółowo z ... Adamem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Daniel mam taki sam plan jak Ty. Na dzień dzisiejszy jadę na 100%. Mam tylko nadzieję że nie przyjdzie mi jechać w tym czasie do Kielc z żoną na badania. Będę chciał to ogarnąć przed wyjazdem na zlot. Jak coś to lecimy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 27, 2019 Administrators Share Posted May 27, 2019 Myślę, ze będzie nas około 15-20. Czekam na potwierdzenie drużyny z Extru Fish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Myślę, ze będzie nas około 15-20. Czekam na potwierdzenie drużyny z Extru Fish:champagne-2010:Szykuj most na wyspę bo na cyplu się nie pomieścimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted May 27, 2019 Author Share Posted May 27, 2019 Szykuj most na wyspę bo na cyplu się nie pomieścimy. Też o tym pomyślałem. Ja bym poprosił o przygotowanie cypla nr2 lub wspomnianej wyspy. Nie wykluczone, że tam zacytuję na czas zlotu. Ewentualnie rezerwuję miejsce P między slipem, a tym w którym siedziałeś w zeszłym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Też o tym pomyślałem. Ja bym poprosił o przygotowanie cypla nr2 lub wspomnianej wyspy. Nie wykluczone, że tam zacytuję na czas zlotu. Ewentualnie rezerwuję miejsce P między slipem, a tym w którym siedziałeś w zeszłym roku. Też bym tam usiadł. Znając życie będzie zajęte chyba że Prezes zrobi nam rezerwację. Pytałem szwagra czy z nami jedzie, narazie niezdecydowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Ja planuję przyjechać w czwartek z rana lub nawet środa po południu. Zostaję do niedzieli. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 27, 2019 Administrators Share Posted May 27, 2019 News i zwrot akcji z ostatniej chwili. Jest duże prawdopodobieństwo, że nad wodą będzie @Ostap o @karol w. Będzie się działo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Ostatnio jestem mocno zabiegany, zmiana roboty, rodzina itp.Jest szansa, że będziemy. Zastanawiam się czy nie zabrać syna (5L) a może jeszcze jest za mały?Jak coś to Radziu szykuj się, Fifka jedzie polubiła Cię chłopie Karol tylko czeka na info ode mnie, bo aż go rzuca, tak chce jechać Dobrze by mi zrobił taki wypad, zobaczyć znajome mordy, pogadać (tak dalej nie piję )Dziś rozmawiałem z przełożonym, jest zielone światło. Teraz dwa dni mnie nie będzie w siedzibie firmy i w czwartek wszystko się wyklaruje. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts