Jurek Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Dobry wieczór, Z wielkim smutkiem i żalem chciałem powiadomić członków tego forum o tym, że mój tata (Jurek) po ciężkiej walce z licznymi chorobami zmarł dnia 22.05.2019. Z jego opowiadań wiem, że na tym forum miał sporo znajomości, które bardzo sobie cenił, dlatego piszę ten post, ponieważ czuje, że są tutaj osoby, które chciałyby o tym wiedzieć. Dziękuje za wsparcie okazywane mojemu tacie, liczne prezenty i słowa uznania. To zawsze dla niego wiele znaczyło. Niech spoczywa w pokoju. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Kurcze, nie wiem co napisać. Jurka osobiście nie poznałem, a bardzo go lubiłem. Na prawdę nie spodziewałem się, że tak źle jest z jego zdrowiem. Niech spoczywa w pokoju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Wyrazy współczucia, brakuje słów by coś więcej napisać [*] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Dziękuję za info i jest Mi kurewsko przykro. Brak słów, by opisać stratę tego człowieka, którego niby znamy jedynie wirtualnie. Wyrazy współczucia da rodziny i idę sobie popłakać w kącie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 29, 2019 Administrators Share Posted May 29, 2019 Ja pierdziu... Smutno mi, nie wiem co napisać. Jurek był super duszą tego forum. Do zobaczenia na rybach po tamtej stronie świata??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Warto, by ktokolwiek, na innych forach gdzie Jurek się udzielał, zapodał choć informację. Uważam że to była osoba warta wspomnienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Na SiG już jest taka sama informacja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 To wielka strata. Będzie go mi, nam bardzo brakowało. Ogromnie wiele znaczył dla tego forum. Brak będzie jego pogody, żartu, licznych wierszyków którymi uprzyjemniał nasze dni tutaj. Choć zdrowie nie pozwalało mu wędkować ostatnio, to przecież był naszym bratem w hobby. Jego romantyczna natura i postrzeganie świata, przyrody, wędkarstwa były mi bardzo bliskie. Spoczywaj w pokoju przyjacielu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Jestem twardym gnojem, ale jednak serce Mi pęka. Siedzę sobie i przeżywam człowieka którego nie znałem, a był Mi jak Przyjaciel. Przegrałeś Jurku! Wielka szkoda. Będę pamiętał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Niezmiernie mi przykro ? Pragnę przekazać wyrazy współczucia dla najbliższych, ale również dla znajomych Jurka, którzy na tym forum zawiązali pełne szacunku i zrozumienia przyjaźnie. Będzie tutaj Ciebie Jurku brakowało... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts