<º)))>< Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Witam Dziś idzie na ruszt Aventus z GURU 12ft Dostałem go ze sklepu E-Amur, dzięki Panie Pawle, Pan wie za co Trzeba się kiedyś na łowienie umówić Do rzeczy - wędka przychodzi w pomarańczowej tubie i pokrowcu made in Daiwa, czyli standartowa szmacianka. Szkoda że nie zrobili pokrowca coś pokroju Daiwy Ninjy chociażby no ale.. Danych technicznych nie będę kopiował, można szybko sobie ogarnąć Najważniejsze że 2skład To co lubię najbardziej - ścięte dolniki, do holowania mega sprawa Opisy producenta Szczytówki - 3 w zestawie, 1,5/2/3oz Przelotka startowa 21.85mm A tu druga przelotka na pierwszej sekcji Dla tych co mówią że to kopiuj wklej Daiwa SLR - śpieszę z fotkami bo tak się składa że SLR 12' także posiadam Wg mnie.. mniejsza o to Wg mnie są fajne kije No i tak się składa że mam też.. Aventusa 10ft Najbardziej interesujące że dolniki są tej samej długości w 10tce co i 12tce. Może dlatego z 10tki na 50m zarzucać można Nie wiem nie znam się Przelotki startowe 10 i 12 Aventusa 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 7, 2019 Administrators Share Posted June 7, 2019 Świetna recenzja. Za pozwoleniem ląduje na głównej stronie. Choć tam mam mega zaległości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<º)))>< Posted June 7, 2019 Author Share Posted June 7, 2019 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Świetna recenzja. Za pozwoleniem ląduje na głównej stronie. Choć tam mam mega zaległości Śmiało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 @Grendziu zobacz jakie fajne kije. Pasowałyby idealnie do Twojego nowego kosza. Założę się, że już o tym myślałeś i już wstępnie rozglądałeś się po internetach, żeby się dowiedzieć ile można dostać za nerkę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 7, 2019 Administrators Share Posted June 7, 2019 36 minut temu, Sołtys stan napisał: @Grendziu zobacz jakie fajne kije. Pasowałyby idealnie do Twojego nowego kosza. Założę się, że już o tym myślałeś i już wstępnie rozglądałeś się po internetach, żeby się dowiedzieć ile można dostać za nerkę Poszedłem kilka kroków dalej? zleciłem podrobienie pod MM niczym Ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 11 godzin temu, <º)))>< napisał: Witam Dziś idzie na ruszt Aventus z GURU 12ft Świetna praca, doskonałe zdjęcia, super recenzja. Szacuneczek Michale Design Guru powala na kolana. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 22, 2019 Administrators Share Posted September 22, 2019 Chyba się zakochałem w Aventusie. Testowałem go chwilę, choć bardziej bawiłem się Daiwa Tournament Pro i niby jest bardziej paraboliczny, ale Aventus to poezja??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Dnia 7.06.2019 o 22:59, Sołtys stan napisał: rozglądałeś się po internetach, żeby się dowiedzieć ile można dostać za nerkę Prowident zweryfikował Go na Nie! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 23, 2019 Administrators Share Posted September 23, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<º)))>< Posted September 26, 2019 Author Share Posted September 26, 2019 (edited) 14tka wjechała Właśnie mam klina.. czy Prestona Distance Mastera, czy SLRke czy Aventusa 14" Ale chyba prestona wezmę. Co do łowienia 12tkami to katuje je niemiłosiernie na pzw - rzuty 60m bez problemu SLR jak i Aventusem. Przy mocnym bocznym wietrze to jednak SLR lepiej daje radę. Aczkolwiek tym i tym kijem 90m na klip łowiłem przy spokojnych warunkach Po co mi 14ft ? Potrzebuję około 110m miotać Do tego Shimano Power Aero 14 000 i będzie cacy zestawik Może jak już po sezonie będzie to opiszę swoje spostrzeżenia odnośnie koszyczków, zestawów - łowienia na dystansie Edited September 26, 2019 by <º)))>< 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts