Administrators Grendziu Posted November 27, 2015 Administrators Share Posted November 27, 2015 Robicie jakieś notatki z połowów, gromadzicie jakieś zapiski z tego co było? Wiele jest sposobów na to, notes, notatnik, jakiś plik word, exel z danymi, można nawet tutaj zacząć prowadzić bloga z takich wydarzeń i porównywać to co było w tamtym roku. Dziś w dobie postępu mamy także aplikacje - ja kiedyś logowałem się do http://www.fishexpert.pl/ - nie potrafię ocenić na ile ta aplikacja jest fajna, bo nie miałem czasu jej jeszcze przetestować. Zastanawiam się czy nie zacząć przechowywać swoich danych, jakiś przemyśleń, tylko gdzie? Notes, aplikacja, blog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janek333 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Ja jedynie fotografuje okazy o ile z drapieżnikiem nie ma problemu bo na zdjęciu widać przynętę to uważam że blog to fajna opcja, mam plany na ten rok żeby spróbować może jakiś videoblog;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 5, 2016 Author Administrators Share Posted January 5, 2016 Janek tutaj możesz sam stworzyć bloga, który może dać Ci jakąś popularność, bazę danych, odniesienie do swojej historii w wędkarstwie... Dobrymi wpisami można się wyróżnić w samym portalu dlaRyb.pl który będzie dość skutecznie także promowany. Forum zaczyna się rozwijać, a blogi mają być naszą perełką - więc jak masz ochotę to zapraszam - stworzenie układu zajmuję 5min, a "Twoja baza danych" może pozostać u nas na "wieki" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts