Zola67 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Oprócz tych dwóch rozważam jeszcze Trabucco Sygnum Trinis Long distance 130 g i 3,9m Co mówicie? Nada się coś na rzeki typu Warta i Odra? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 4, 2019 Administrators Share Posted July 4, 2019 1 godzinę temu, Zola67 napisał: Oprócz tych dwóch rozważam jeszcze Trabucco Sygnum Trinis Long distance 130 g i 3,9m Co mówicie? Nada się coś na rzeki typu Warta i Odra? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka No i ten trzeci wybór wg mnie najlepszy. Oprócz tego, że na rzekę, to możesz tym czasami na wodzie stojącej rzucić do 100m? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zola67 Posted July 4, 2019 Author Share Posted July 4, 2019 Kurcze wiem ale koszta są x2 ehhhWysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Na twoim miejscu bym pomacał te kije. Kiedyś kupowałem w ciemno Trabucco, były powtarzalne. Ostatni mój zakup był nie trafiony. Wędziska okazały się bardzo sztywne i je sprzedałem. Podjedź na Olimpijską do CW. oni tam mają duży wybór to może trafisz na te, o które pytasz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 5, 2019 Administrators Share Posted July 5, 2019 50 minut temu, ArekH napisał: Na twoim miejscu bym pomacał te kije. Polać mu, dobrze gada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 A może Daiwa Windcast 360/120 - starszy wypust. ?? Naprawdę super kijek. Jak pisalem gdzies tu na forum , koleś od którego kupiłem tą wędkę ma/miał jeszcze jedną taką wędkę do sprzedania za 200 zł +kw. Jakby coś to mam nr tel do sprzedającego. Sugeruje jeszcze przyjrzeć się Colmic Sniper. Występuje w różnych długościach i gramaturach. Mam wersje 360/90 i wymiata. Progres o akcji szczytowej z dużymi przelotkami nawet na szczytówkach. Idealny do klasyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts