Jump to content

Wędka na rzekę Trabucco RPL Barbel Carp Feeder 360-150g czy może Trabucco precision RPL SSW Master Feeder360-120G?

Zola67
 Share

Recommended Posts

Oprócz tych dwóch rozważam jeszcze Trabucco Sygnum Trinis Long distance 130 g i 3,9m

Co mówicie? Nada się coś na rzeki typu Warta i Odra?

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

• Administrators
1 godzinę temu, Zola67 napisał:

Oprócz tych dwóch rozważam jeszcze Trabucco Sygnum Trinis Long distance 130 g i 3,9m

Co mówicie? Nada się coś na rzeki typu Warta i Odra?

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

No i ten trzeci wybór wg mnie najlepszy. Oprócz tego, że na rzekę, to możesz tym czasami na wodzie stojącej rzucić do 100m?

• ArekH changed the title to Wędka na rzekę Trabucco RPL Barbel Carp Feeder 360-150g czy może Trabucco precision RPL SSW Master Feeder360-120G?

Na twoim miejscu bym pomacał te kije. Kiedyś kupowałem w ciemno Trabucco, były powtarzalne. Ostatni mój zakup był nie trafiony. Wędziska okazały się bardzo sztywne i je sprzedałem. Podjedź na Olimpijską do CW. oni tam mają duży wybór to może trafisz na te, o które pytasz.

• Like 1

• Administrators
50 minut temu, ArekH napisał:

Na twoim miejscu bym pomacał te kije. 

Polać mu, dobrze gada:champagne-2010:

A może Daiwa Windcast 360/120 - starszy wypust. ?? Naprawdę super kijek. Jak pisalem gdzies tu na forum , koleś od którego kupiłem tą wędkę ma/miał jeszcze jedną taką wędkę do sprzedania za 200 zł +kw. Jakby coś to mam nr tel do sprzedającego. Sugeruje jeszcze przyjrzeć się  Colmic Sniper. Występuje w różnych długościach i gramaturach. Mam wersje 360/90 i wymiata. Progres o akcji szczytowej z dużymi przelotkami nawet na szczytówkach. Idealny do klasyka.