Ania Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Cześć! Myślę, że warto podzielić się recenzją z forumowiczami. Odświeżony Delphin jest całkiem imponujący w sferze kijków budżetowych Wędka występuje w dwóch długościach: Długość 360 cm i 80 gram wyrzutu, Długość 330 cm oraz ponownie 80 gram wyrzutu. Wędka dostępna jest również w dwóch wersjach wykończenia: piankowym SHRINK oraz korkowym CORK. Obie wersje są dość nietypowe w swoim wykończeniu. Smukły, odchudzony dolnik przypomina nieco wykończeniem wędki karpiowe. Jest lekki i delikatny, ale niech to Was nie zmyli bo ma spory zapas mocy W komplecie znajdują się 3 szczytówki, które ku mojemu zaskoczeniu są miękkie i giętkie. Lubię kije spolegliwe, o parabolicznym ugięciu, a Delphin idealnie wpisuje się w moje upodobania. Zabrałam kij nad wodę i....jestem zadowolona! Daje frajdę na mniejszych linkach i karasiach, szczytówki bardzo czule sygnalizują drobne skubnięcia, a zapas mocy pozwala na hole sporych ,,miśków" Smukły dolnik i niewielka ilość materiału sprawia, że kij dobrze współpracuje z lekkimi kołowrotkami. Wtedy komfort wędkowania jest większy. Kijka nie wyważy się ja foregripie. Najlepiej będzie jak zerkniecie w galerię zdjęć, one wyrażą więcej i będą dopełnieniem mojej krótkiej recenzji. Coraz więcej pojawia się budżetowych perełek na naszym rynku wędkarskim co bardzo cieszy! Wędkarska Piątka! Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted August 13, 2019 Author Share Posted August 13, 2019 Dodatkowe zdjęcia:Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Mi osobiście poprzednia wersja bardziej się podoba, chociaż tez bym jej nie kupił ze względu na szczytówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted August 14, 2019 Author Share Posted August 14, 2019 Z tymi szczytówkami trzeba dokupić od razu sztywniejsze, wtedy kij jest cacy. Te miękkie są nawet dla mnie, zwolenniczki klusek aż zbyt miękkie Szkoda, że tego nie poprawili od razu, wprowadzając na rynek kijek po,, lifcie". Dam mu szansę, póki co jest przyjemny Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Widzę Ania, że mi nie odpuszczasz i tutaj też prowokujesz i wodzisz na pokuszenie tym kijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 14, 2019 Administrators Share Posted August 14, 2019 2 godziny temu, Ania napisał: zwolenniczki klusek aż zbyt miękkie Czyżby dajła ponad wszystko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 @Ania, a wersja 330 tej wędki ma przelotkę na pierwszym składzie ??, bo z tego co pamiętam to stara wersja V1 w tej długości chyba nie miała ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted August 14, 2019 Author Share Posted August 14, 2019 Widzę Ania, że mi nie odpuszczasz i tutaj też prowokujesz i wodzisz na pokuszenie tym kijem Hehe nie ma lekko co do sekcji pierwszej w 330 to z tego co pamietam nie ma przelotek na niej, jutro jeszcze sprawdze bo juz spakowany czeka na wędkowanie Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted August 14, 2019 Author Share Posted August 14, 2019 Czyżby dajła ponad wszystko Tak, totalnie, chociaż są pewne wyjątki, to nieuchronnie staję się fanką tej marki Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts