Deff Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Cześć Jutro mam zamiar się wybrać na leszcze i pytanie do Was jaką zanętę i przynętę polecacie na grubego leszcza? Myślałem na mieszanką pelletu halibut do tego zanęta z większymi frakcjami, kukurydza i białe robaki. Na haczyk białe robaki, kukurydza i na włosie ringersy czekoladowe Co myślicie o ziarnach konopii? Polecacie jakieś atraktory/dipy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 13, 2019 Administrators Share Posted September 13, 2019 Żółty migdał i żółty lub zielony orzech z MM (sorry za reklamę) zblenduj kukurydzę. Konopie ok. Kaster, białe, kolorowe, pinka, dendrobena siekana. Do tego możesz dodać gline smużącą. Dipy tylko sprawdzone wg wody na której będziesz łowić aby nie spalić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deff Posted September 13, 2019 Author Share Posted September 13, 2019 Żółty migdał i żółty lub zielony orzech z MM (sorry za reklamę) zblenduj kukurydzę. Konopie ok. Kaster, białe, kolorowe, pinka, dendrobena siekana. Do tego możesz dodać gline smużącą. Dipy tylko sprawdzone wg wody na której będziesz łowić aby nie spalićPojadę raczej na nasze jezioro Rogozińskie..ale znowu pełnia jest ehhh ;(Wysłane z mojego Mate 10 Pro przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 13, 2019 Administrators Share Posted September 13, 2019 20 minut temu, Deff napisał: Pojadę raczej na nasze jezioro Rogozińskie..ale znowu pełnia jest ehhh ;( Wysłane z mojego Mate 10 Pro przy użyciu Tapatalka Marek z Leszcza w Rogoznie rozwalił system na tym jeziorze. Pewnie podpowie co i jak. Zdaj relacje jak poszło, bo ja będę mieć tam w październiku Mistrzostwa Okręgu jedna ture??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deff Posted September 13, 2019 Author Share Posted September 13, 2019 Marek z Leszcza w Rogoznie rozwalił system na tym jeziorze. Pewnie podpowie co i jak. Zdaj relacje jak poszło, bo ja będę mieć tam w październiku Mistrzostwa Okręgu jedna tureWiem co Marek tam wyprawia bo co wizytę w sklepie zdaje relacje i fotki pokazuje.. Zastanawiam się co do wyboru miejsca czy jechać na "strzelnice" czy uderzyć bardziej na Międzylesie albo może na Owcze Wysłane z mojego Mate 10 Pro przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 13, 2019 Administrators Share Posted September 13, 2019 46 minut temu, Deff napisał: Wiem co Marek tam wyprawia bo co wizytę w sklepie zdaje relacje i fotki pokazuje.. Zastanawiam się co do wyboru miejsca czy jechać na "strzelnice" czy uderzyć bardziej na Międzylesie albo może na Owcze Wysłane z mojego Mate 10 Pro przy użyciu Tapatalka Jakbyś nie wiedział, to Marek robi w niedzielę u nas zawody na łowisku... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deff Posted September 13, 2019 Author Share Posted September 13, 2019 Jakbyś nie wiedział, to Marek robi w niedzielę u nas zawody na łowisku... Zapraszał mnie ostatnio ale termin nie pasuje Wysłane z mojego Mate 10 Pro przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 13, 2019 Administrators Share Posted September 13, 2019 To był kiedyś killer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Myślę że nadal jest, choć przez te komercyjne wynalazki została zaszufladkowana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deff Posted September 13, 2019 Author Share Posted September 13, 2019 Myślę że nadal jest, choć przez te komercyjne wynalazki została zaszufladkowana. Byłem jeszcze w sklepie i kupiłem na szybko paczkę z makaronem, do tego zmielilem puszkę kukurydzy i myślę coś wjedzie jutroWysłane z mojego Mate 10 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts