Matthew C Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Witam wszystkich Mam na imię Mateusz od niedawna zacząłem przygodę z wędkarstwem przez co tylko czekam żeby z@deff wyjechać na rybki. Zaraziłem się od Huberta wędkarstwem feederowym. Dołączyłem do grupy po to aby od Was zaczerpnąć wiedzy za co już z góry dziękuje. Wszystkim życzę połamania kija Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 13, 2019 Administrators Share Posted September 13, 2019 Witamy na pokładzie. No i czuj się jak u siebie w domu??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Witaj wśród nas. Mała społeczność ale serdeczna i życzliwa. Tu nie spotkasz się z dezaprobatą i hejtem. Fajni ludzie i świetni wędkarze. Pisz, pytaj i dziel się wynikami. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Witaj 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 (edited) Siemka Edycja: methodę czy klasyk wolisz? Tak z ciekawości pytam, bo ostatnio dużo osób powraca do klasyka Edited September 14, 2019 by Grzes77 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew C Posted September 14, 2019 Author Share Posted September 14, 2019 Siemka Edycja: methodę czy klasyk wolisz? Tak z ciekawości pytam, bo ostatnio dużo osób powraca do klasyka Pierwsze łowienie zacząłem właśnie na stawie w nienawiszczu od klasyka ale przechodzę właśnie na methodę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Methoda wciąga i przynosi fajne rybki . Jak chcesz łowić mniej a większe ryby i najczęściej na komercjach, to methoda, jak więcej, a drobniejszych ryb to klasyk, który na PZW jest skuteczniejszy. Feeder to świetna metoda, można dopasować się do każdego łowiska i warunków, zrobiłeś dobry wybór jeżeli chodzi o metodę i forum, okazów życzę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Witaj. Baw się dobrze. Miłej lektury życzę, a razie "W" służymy pomocą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deff Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Cześć Mateusz witaj w naszym gronie, i życzę wiele udanych wypadów na rybki (wspólnie ze mną ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts