Jump to content

Haczyki do klasycznego feedera

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Czekam na propozycje najlepsze z najlepszych :champagne-2010:

Z zadziorem i pod robale? ostatnio łowiłem na 18 i 20 SW feeder Matrix ze zmiennym szczęściem. Wydawało mi się, że przy glajdach miałem za dużo spadów. Co byście polecili? 

13 minut temu, Grendziu napisał:

Czekam na propozycje najlepsze z najlepszych :champagne-2010:

Z zadziorem i pod robale? ostatnio łowiłem na 18 i 20 SW feeder Matrix ze zmiennym szczęściem. Wydawało mi się, że przy glajdach miałem za dużo spadów. Co byście polecili? 

Te Matrixy SW są bardzo fajne i ostre, ale... Dla mnie to bardziej matchowe haczyki. Osobiście wolę klasyka, czyli Gamakatsu 1810 B.  Niestety, te mniejsze tną pyszczki.

• Like 1

• Administrators

Sam uwiebiałem Gamakatsu 3310, bardzo mocne, na kilka białych przy klasyku, zanim weszła era bez zadzioru. Chyba sięgnę po kilka modeli z serii Gamakatsu, bo dla mnie od zawsze były najlepsze. 

Jeszcze będzie trzeba to zacząć wiązać, a to już trochę ponad moje nerwy... 

• 1 month later...

Jeśli idzie o druciaki, sam jestem wyznawcą Gamakatsu. Ale jakiś czas temu wpadłem na Flagmany. Spodobało mi się. Jeśli idzie o rozmiarówkę, można się zdziwić. Są spore. ale do robaczków ideolo. Drucik cienki i bardzo elastyczny. Nie niszczy przynęty. 

IMG_20191220_161549.jpg

• Like 2

• 3 weeks later...