Administrators Grendziu Posted November 1, 2019 Administrators Share Posted November 1, 2019 . Uwaga Szczecin. Nadchodzę. Cel główny to sandacze w sobotę. Choć na fotce, kolega wczoraj złowił miętusa? Ponownie wygrał spinning na rzece. A miałem trenować feeder. Jedno pudełko gum, dwa kije. Stop. Pierwszy raz będę tam w weekend, obawiam się totalnego oblężenia wędkarskiego, czego poza zawodami (to nowość) czy zlotem nie za bardzo lubię. Kiedyś też mówiłem, że Street Fishing mi nie leży, ale Bulwar w Szczecinie ma swój klimat i z chęcią tam wracam ? 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 3 godziny temu, Grendziu napisał: Bulwar w Szczecinie ma swój klimat i z chęcią tam wracam ? Chyba jedyne miejsce publiczne gdzie można pić, więc spokojnie się tam odnajdziesz Przygotuj się na to, że będziesz łowił z milionem innych i będzie w ch...j ciasno. Powodzenia! p.s. Mientki na spina? Jeśli tak to gratulacja dla kolegi. Jeszcze nie miałem z nim do czynienia. Tylko raz widziałem złowionego i to na spina właśnie, ale to było ponad 20 lat temu, więc się nie liczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 1, 2019 Author Administrators Share Posted November 1, 2019 Nie pije alko tam, na 100%wyjazdow w tamtym roku (5razy) zawsze byłem kierowcą. Wziąłem sobie fotel nawet feederowy ten najmniejszy, aby łowić na leniwca jak się zmęcze? Jedyne czego się obawiam to zaczepów, bo mam tylko 10 główek jigowych... Przed chwilą przejeżdżalem przez Santok i kusi mnie aby już dzisiaj w okolicach Gorzowa pomoczyć kija. @Hotpointpisałem Ci na priv, jedno słowo, zaczepiamy łódkę i pływamy dwa dni non stop po Odrze, może następnym razem się uda, nie samą pracą człowiek żyję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Biero metrowce? @Grendziu robota to nie koncert życzeń. Są terminy i trzeba się ich trzymać. Niestety, ale zapieprzam cały weekend i o rybach mogę tylko pomarzyć ??? ... więc czekam na foty czegoś większego niż materiał zarybieniowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 2, 2019 Author Administrators Share Posted November 2, 2019 39 minut temu, Hotpoint napisał: Biero metrowce? @Grendziu robota to nie koncert życzeń. Są terminy i trzeba się ich trzymać. Niestety, ale zapieprzam cały weekend i o rybach mogę tylko pomarzyć ??? ... więc czekam na foty czegoś większego niż materiał zarybieniowy Dopiero wstałem, idę po bułeczki. Na sandacza h będę około 13tej,chce łowić głównie w nocy. Nie spodziewam się tam metrowca, bo nigdy takich nie było jak byłem. Pogoda jest ciekawa, jestem umówiony z kolegą z okolic Szczecina, ponoć ma super miejscówki, czy cis wyjdzie, nie wiem. Dam znać. Jak będzie super zostaje do jutra. Zezwolenie wykupione na 3 dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 2, 2019 Author Administrators Share Posted November 2, 2019 I pojechałem przez Berlinek. Dobra kawę serwują. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 o bulwa, ale fota. Weź ją wyp...l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 To dobrze ojciec mówił, że jakaś pyra jeździć w okolicy mojego domu nie umie Ten kręcioł to na suma? Czy tylko Adrian takie małe dłonie przy nim ma? PS i pisze się Barlinek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 (edited) To Grendzia sprzęt na sandacze Młynek 6500 Edited November 2, 2019 by Hotpoint 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 2, 2019 Author Administrators Share Posted November 2, 2019 Panie tu niema ryb i ludzi. ??? 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts