Administrators Grendziu Posted December 2, 2019 Administrators Share Posted December 2, 2019 Nic tak nie denerwuje po pływaniu jak brudna łódka przeważnie po butach i piasku nanoszonym. Co wybrać, mate, wykładzinę czy coś? Będę wdzięczny za linki i propozycję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Nic tak nie denerwuje po pływaniu jak brudna łódka przeważnie po butach i piasku nanoszonym. Co wybrać, mate, wykładzinę czy coś? Będę wdzięczny za linki i propozycjęZiemi nasyp i trawy zasiej. Będzie git. Co byś nie położył i tak będzie brudno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 (edited) 2 godziny temu, Grendziu napisał: Nic tak nie denerwuje po pływaniu jak brudna łódka przeważnie po butach i piasku nanoszonym. Co wybrać, mate, wykładzinę czy coś? Będę wdzięczny za linki i propozycję Może coś w stylu mocnej ceraty lub plandekę? To tylko przykłady bo nic z tych rzeczy nie stosowałem. Można też myć buciory przed wejściem Czystość jest cnotą, może warto być cnotliwym Edited December 2, 2019 by NPC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 A może z 2, 3 gumowe maty do bagażnika, takie z rantami? Są w różnych rozmiarach, foremne i na pewno wygłuszą stuki. Tak tylko sobie pomyślałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 1 godzinę temu, Linek727 napisał: A może z 2, 3 gumowe maty do bagażnika, takie z rantami? Są w różnych rozmiarach, foremne i na pewno wygłuszą stuki. Tak tylko sobie pomyślałem Właśnie te takie maty dla dzieci co są zrobione z grubszej pianki niż karmiata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 3, 2019 Author Administrators Share Posted December 3, 2019 Bardziej myślałem o czymś takim https://www.olx.pl/oferta/teak-94x59-podloga-do-jachtu-syntetyczna-czarna-fuga-imitacja-jacht-CID767-IDzbNhp.html Ale jest kilka rodzajów i za cholere nie wiem jaką np gruboscią się sugerować ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts