Administrators Grendziu Posted December 5, 2019 Administrators Share Posted December 5, 2019 No i przyszedł długo wyczekiwany kij ze sklepu wędkarskiego e-amur.com. Swoją przygodę zaczynam z 13ft, kij uniwersalny do dalekich rzutów jak i na rzeki. Ponoć poleci na 100m. Aventusy mogą łowić małe ryby klasykiem, jak i są stosowane do metody przy karpiach.Trzy składowy, wszystkie przelotki Fuji pod odpowiednim kątem. Dlaczego 13ft? Ponieważ zachował przy swojej długości i niesamowitej mocy odpowiednią miękkość oraz szczytówki od 1,5 do 3oz. Po testach na wodzie pewnie odpowiem sobie czy to będzie mój najdłuższy kij z tej stajni, czy pójdę może jednak w 14tkę. Ależ poezja na sucho? Mam nadzieję, że dorobię się kolejnych wędek z tej stajni. Podziękowania dla Pana Pawła z e-amur.com za doradztwo i rabacik? Będzie się działo ??? Ps. "LESZCZOWY MISZCZU" masz przechlapane, bo to Twoja wina? 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Biedna Aga, teraz pewien czas będzie musiała spać sama. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Ty lisie farbowany Ty... Jeszcze raz mi tu napisz "tylko Daiła tylko Daiła" to sam Cię zbanuję i usunę z forum Ogólnie to są to wędki przereklamowane, nawalili lakieru, żeby ukryć tani węgiel... a zupa była za słona Gratuluję zakupu. 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 5, 2019 Author Administrators Share Posted December 5, 2019 53 minuty temu, Hotpoint napisał: Ty lisie farbowany Ty... Jeszcze raz mi tu napisz "tylko Daiła tylko Daiła" to sam Cię zbanuję i usunę z forum Ogólnie to są to wędki przereklamowane, nawalili lakieru, żeby ukryć tani węgiel... a zupa była za słona Gratuluję zakupu. Eee, są wyjątki jak np. Dajła wyprodukowała dla Guru czyli czytaj Grendzia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 1 minutę temu, Grendziu napisał: Dajła wyprodukowała dla Guru czyli czytaj Grendzia ? To nie mogło być nic dobrego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 5, 2019 Author Administrators Share Posted December 5, 2019 47 minut temu, Hotpoint napisał: To nie mogło być nic dobrego To jest idealne, najchętniej już bym sobie połowił??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 11 minut temu, Grendziu napisał: To jest idealne, najchętniej już bym sobie połowił??? Patrząc na Twój rozkład dnia możesz już jutro, w końcu wstajesz i już wolne 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 5, 2019 Author Administrators Share Posted December 5, 2019 7 minut temu, Hotpoint napisał: Patrząc na Twój rozkład dnia możesz już jutro, w końcu wstajesz i już wolne Jakbyś miał takiego kija w swojej stajni też byś miał wolne ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 1 minutę temu, Grendziu napisał: Jakbyś miał takiego kija w swojej stajni też byś miał wolne ??? Kochany... ja ze swoim arsenałem powinienem już być na rencie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 43 minuty temu, Hotpoint napisał: Kochany... ja ze swoim arsenałem powinienem już być na rencie Daj spokój z tą rentą, lepiej żebyś na emeryturę przeszedł, bo wiesz, renciści to schorowani ludzie są. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts