ArekH Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Nie znalazłem ,więc zakładam taki temat. Warto by tu wklejać zdjęcia i szkice stosowanych i proponowanych zestawów. Oraz gdzie i jak w teorii jak i z naszego doświadczenia się sprawdzają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 28, 2015 Administrators Share Posted November 28, 2015 Musiałbym zrobić fotkę będąc na rybach, a czy ja pojadę jeszcze na grunt w tym roku? Mało prawdopodobne, ale jak tylko nakłoni duszę wypad, to porobię zdjęcia i odkryję moją magię przed Wami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 28, 2015 Author Share Posted November 28, 2015 A wujek Google nie może pomóc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 28, 2015 Administrators Share Posted November 28, 2015 Nie może, bo to mój sposób montażu, który sam wymyśliłem na przełomie lat Zdjęć nigdy nie robiłem, ani nie publikowałem wcześniej Pewnie gdzieś ktoś, coś podobnego robi, używa, ale sam do tego doszedłem, zestaw jest na tyle uniwersalny, że nawet na płytkich łowiskach nie przegrał z method feeder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 28, 2015 Author Share Posted November 28, 2015 Hołłł doktorku! A myślałem że już wiele widziałem. Wcale nie musisz tego zdradzać . Porozmawiajmy o standardach. Reszta się kiedyś nad Odrą wyjaśni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 28, 2015 Administrators Share Posted November 28, 2015 Ale ja nie mam nic do ukrycia, może nie jestem nowoczesny do końca we wszystkich metodach połowu, ale na białorybie, wydaje mi się, że dość skuteczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 ja robię tak i nawet udaje się coś złowić na koszyczek i kulkę niestety nie mam zdjęć . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 28, 2015 Author Share Posted November 28, 2015 Dobry standardowy zestaw! Klapsa dla brata że nie poradził wyciąć środkowego żebra z podajnika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Coś wspominał nie używam foremki tylko w dłoni oblepiam więc da radę przylepić większą przynętę ale i tak na wiosnę kupię większe podajniki i wytnę żeberko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Bardzo dobry ciężarek zwykły kamień z krętlikiem dobrze lata tylko jest lżejszy od ołowiu więc wymiary są większe , jeżeli nazbieram kamieni to całkiem odejdę od ołowiowych ciężarków gruntowych 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts