Jump to content

Zestawy gruntowe.

ArekH
 Share

Recommended Posts

Nie znalazłem ,więc zakładam taki temat. Warto by tu wklejać zdjęcia i szkice stosowanych i proponowanych zestawów. Oraz gdzie i jak w teorii jak i z naszego doświadczenia się sprawdzają. 

• Administrators

Musiałbym zrobić fotkę będąc na rybach, a czy ja pojadę jeszcze na grunt w tym roku? Mało prawdopodobne, ale jak tylko nakłoni duszę wypad, to porobię zdjęcia i odkryję moją magię przed Wami :P

• Administrators

Nie może, bo to mój sposób montażu, który sam wymyśliłem na przełomie lat :P Zdjęć nigdy nie robiłem, ani nie publikowałem wcześniej :P

Pewnie gdzieś ktoś, coś podobnego robi, używa, ale sam do tego doszedłem, zestaw jest na tyle uniwersalny, że nawet na płytkich łowiskach nie przegrał z method feeder :)

Hołłł doktorku! A myślałem że już wiele widziałem. Wcale nie musisz tego zdradzać . Porozmawiajmy o standardach. Reszta się kiedyś nad Odrą wyjaśni! :D 

• Administrators

Ale ja nie mam nic do ukrycia, może nie jestem nowoczesny do końca we wszystkich metodach połowu, ale na białorybie, wydaje mi się, że dość skuteczny :P

Coś wspominał :) nie używam foremki tylko w dłoni oblepiam więc da radę przylepić większą przynętę ale i tak na wiosnę kupię większe podajniki i wytnę żeberko 

Bardzo dobry ciężarek zwykły kamień z krętlikiem dobrze lata tylko jest lżejszy od ołowiu więc wymiary są większe , jeżeli nazbieram kamieni to całkiem odejdę od ołowiowych ciężarków gruntowych :)

ciezarek.jpg

• Like 1