Jump to content

Daiwa Commercial Feeder 11ft - licytacja dla Fundacji dla Ryb od 1zł

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Gdybym miał cokolwiek projektować dla Dajły to byłby ten oto kij. Cudo zarówno do klasyka jak i metody. Mógłbym się rozpływać nad nim w nieskończoność, kto czytał to forum to wie. 

Łowiłem często i gęsto, została mi się tylko jedna szczytówka 2oz, a i tak odławia bardzo dobrze drobnice jak i karpie. 

Mój niekwestionowany Numero Uno przez ostatnie sezony. 

Sam pokrowiec wart min 100zł...

Będę płakał i tesknił za nią. 

Licytacja do 19 grudnia 2019 plus koszt przesyłki. Całość zostanie przekazana na cele statutowe Fundacji dla Ryb. 

IMG_20191206_233604.jpg

IMG_20191206_233854.jpg

IMG_20191206_233538.jpg

IMG_20191206_233557.jpg

Kawałek historii...

Byłem świadkiem tych wielokrotnych przymiarek do tego kija na Rybomanii. Owe targi w Poznaniu urosły do wspomnień tylko dwóch marek: Daiwa - Ringers lub Ringers-Daiwa Podejrzewam, że przedstawiciele obu marek mieli nas dość.

Jak to mówią: " od tego wszystko się zaczęło..."

Jeden zakochał się w Daiwie, a drugi w Ringersie. Na szczęście ze wzajemnością.

Nie oddam bez walki!

Proponuję 100 na początek.

• Thanks 1

Wczoraj z całej kasy się wypstrykałem na .. no we wtorek dojedzie to zobaczycie :D
Te 110zł rzucę na rozpęd dla reszty :)

Edited by <º)))><
  • Like 1

21 minut temu, Hotpoint napisał:

Proszę mi to nie dziadować przebitkami o grosz ?

Te "mistrzu od centymetrów" :D:champagne-2010: nie chodzi o dziadowanie, tylko przebilem Elvisa, tak jak on mnie w temacie z kołowrotkiem, to taki żart sytuacyjny.

W tym przypadku nie pozostaje mi nic innego uczynić jak napisać 200,01 :P:D:beer1:

• Like 1
  • Haha 2

• 1 month later...

Karwafa, te żartobliwe "przepychanki słowne" z @Hotpoint-em będą mnie trochę kosztowały, bo nie miałem na myśli wylicytować tego "cuda", tylko raczej dla innych do podbicia dałem na podpuchę, nawet o tym zapomniałem :D

Jestem jednak honorowy i przygarnę kij do mojego stadka, szczytówek różnej maści mam sporo, więc pewnie coś do niej wybiorę :champagne-2010:

• Like 2