Administrators Grendziu Posted December 8, 2019 Administrators Share Posted December 8, 2019 Gdybym nie miał... Dla mnie odkrycie targów Rybomania 2019 w Wawie. Taka miłość na sucho od pierwszego spojrzenia... 400 na dwie osoby i przede wszystkim lekka 165kg. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Kup sobie TIGa. Podeślij plany. Przyjedziesz po elementy. Do wiosny sobie poskładasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 8, 2019 Author Administrators Share Posted December 8, 2019 Gdybym umiał spawać to siedzialbym w Danii, jak mój kuzyn i nie myślał o 1wszym i opłatach ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Ok, rozumiem... więc podeślij plany, ja sobie kupię tiga i na wiosnę będę miał 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 8, 2019 Author Administrators Share Posted December 8, 2019 7 minut temu, Hotpoint napisał: Ok, rozumiem... więc podeślij plany, ja sobie kupię tiga i na wiosnę będę miał Wujek plany są chyba Fox Boat na stronie producenta, poproszę o 500tke aluminiową , wymienimy się, dostaniesz Sempera ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 (edited) Nie przeszkadzaj. Szukam tiga Trochę głupot w 3d już zaprojektowałem, niektóre nawet działały, więc i łódkę się zrobi Zacznijmy od czegoś prostego. Edited December 8, 2019 by Hotpoint 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Gdybym nie miał... Dla mnie odkrycie targów Rybomania 2019 w Wawie. Taka miłość na sucho od pierwszego spojrzenia... 400 na dwie osoby i przede wszystkim lekka 165kg. 1 minutę temu, Hotpoint napisał: Nie przeszkadzaj. Szukam tiga Trochę głupot w 3d już zaprojektowałem, niektóre nawet działały, więc i łódkę się zrobi K............ Darek pojechał tyle kilometrów by jedną łódkę i rzeczkę obejrzeć i jeszcze wciska kit, że jego kuzyn w gdzieśtam więcej zarabia. Wpadnij do Mnie @Grendziu nauczę cie spawać i jedź. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 20, 2020 Author Administrators Share Posted March 20, 2020 Musiałbym upchnąć Sempera w dobrej cenie jakoś. Korci mnie te aluminiowe cudo, tylko mam dylemat 400 czy 460 i oby jak w Semperze po zakupie nie zarzekał się, że to już ta ostatnia... http://tangiriboat.com/lodzie.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 20, 2020 Author Administrators Share Posted August 20, 2020 Co raz bliżej, jak dalej jest mi do tego, aby zmienić, wymienić sempera na Tangiri, w następnym tygodniu może pojadę oglądać, myślę o 400 lub 460 że sterówka. Generalnie za 400 przemawia więcej, cena, mam silnik do niej w sumie, jeśli zamontuje na stałe to i sam dam radę ogarnąć pływanie jak mi się zachce. Tutaj fajna recenzja z filmami, wiadomo, że podrasowana ? http://hlehleblog.pl/2020/03/02/tangiri-boat-ortis-400-moja-lodka-idealna/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 24, 2020 Author Administrators Share Posted August 24, 2020 Dnia 8.12.2019 o 19:07, Grendziu napisał: Dla mnie odkrycie targów Rybomania 2019 w Wawie. Taka miłość na sucho od pierwszego spojrzenia... I nadal mi nie przeszło, byłem dzisiaj z @Marcelw stoczni i zamówiliśmy jeden z egzemplarzy, nie wstawię fotek, bo są słabe, na wodzie będzie się lepiej prezentować. Tak naprawdę jeszcze mam jakieś myśli, co do 440 a 400 i ostatecznej decyzji nie podjąłem, choć realizowana ma być ta mniejsza. Nawet jeśli wezmę 400 tke i coś nie zagra to w przyszłości wezmę 440 bo jest idealna. Ale do niej potrzebny jest także mocniejszy silnik około 50km. Panowie z Tangiri pełna profeska. Co ma być to będzie, oby zdążyć jeszcze popływać w tym roku??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts