Splot Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Dnia 13.12.2019 o 20:38, Grendziu napisał: To był 10ty zestaw na odchodne gdzie nie miałem już palców i mi się nie chciało. Proszę o przykłady Grendziu napiszę to czego dowiedziałem się od jednego z najlepszych feederowców we Wrocławiu. Zestawy na spokojną wodę zawsze połączone z przyponem pętla w pętle. Na uciągi można użyć speed swivel. Końce żyłki w zestawie krótko przycięte. Najlepiej jak żyłka wychodzi z węzła w stronę haka. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 26, 2019 Administrators Share Posted December 26, 2019 ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 (edited) Dnia 13.12.2019 o 20:50, Splot napisał: Grendziu napiszę to czego dowiedziałem się od jednego z najlepszych feederowców we Wrocławiu. Zestawy na spokojną wodę zawsze połączone z przyponem pętla w pętle. Na uciągi można użyć speed swivel. Końce żyłki w zestawie krótko przycięte. Najlepiej jak żyłka wychodzi z węzła w stronę haka. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka No, muszę dopisać. Panie i Panowie, nikt z Was nie dopyta się, dlaczego tak? Wszyscy "wią"? To ja dopytuję Przecież takie shoty to kwintesencja wiedzy. Edited December 26, 2019 by Linek727 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 26, 2019 Administrators Share Posted December 26, 2019 Dnia 13.12.2019 o 20:50, Splot napisał: Grendziu napiszę to czego dowiedziałem się od jednego z najlepszych feederowców we Wrocławiu. Zestawy na spokojną wodę zawsze połączone z przyponem pętla w pętle. Na uciągi można użyć speed swivel. Końce żyłki w zestawie krótko przycięte. Najlepiej jak żyłka wychodzi z węzła w stronę haka. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Czy to nie jest podstawowy zestaw? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted December 26, 2019 Author Share Posted December 26, 2019 Żeś się uparł na speed swivela, wywal to i daj zwykłą pętelke. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 7 godzin temu, Grendziu napisał: Dajła??? A to przepraszam. Myślałem, że to jakiś cudowny zestaw, a ze mnie marny obserwator i czegoś nie zauważyłem, a tu tylko o napis chodzi ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 10 godzin temu, Grendziu napisał: Dajła??? @Grendziu zobacz Daiwa już byle ? produkuje. Bierz cały wagon, bo to przecież Dajła??? @Splot w czym przeszkadza speed swivel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 [mention=2]Grendziu[/mention] zobacz Daiwa już byle produkuje. Bierz cały wagon, bo to przecież Dajła [mention=477]Splot[/mention] w czym przeszkadza speed swivelObciąża skrętkę przez co zbliża się ona do koszyczka i zwiększa ilość splątań. Dlatego ja używam najmniejszych łączników Cralusso. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted December 27, 2019 Author Share Posted December 27, 2019 @Hotpoint wyprzedził mnie @elvis dodatkowo ryba wyczuwa opór przy delikatnym pobieraniu pokarmu i każde zwiększenie obciążenia umocowanego na stałe jest zbedne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts